" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, April 9, 2009

Memenuhi permintaan seseorang....

saper yer....??
permintaan dari anak buahku...
yang dari ari isnin tu lagi mintak mak ndahnya ini menguploadkan gambar2 sekitar majlis perkahwinan kakaknya tuh...majlis berlangsung pada hari khamis 2 april 2009..
so untuk lim n him...
layanz.....

alhamdulillah mlm ni dpt gak mak ndah upload..
guna laptop pak andak...
tu pong setelah mak ndah dah try guna laptop mak teh n lokman tidak berjaya...
mmm...mlm ni memang rezeki korang ler.....
nak tgk gambar family kat kg....
terubat la jugak erk rindu korang duk diperantauan tu.....
insyaAllah mak n ayah mu akan arrange another kenduri bulan 7 ni....
sempena korang balik mesia jugak kan....

ok utk 1st entry perkawinan kakak ni mak ndah masukkan gambar2 kakak before akad....









posted by papa @ 9:25 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home