" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, April 13, 2009

Training @ Amcorp Mall...

Ari ni first day trining sharepoint di Amcorp Mall...
huuhuh.....
Pagi tadi pi sana...papa dropped mama @ LRT Kelana Jaya...
huhuuh...excited pong yer..dah lama tak naik public transport.....
hihiihi...terasa freedom gitu....
leh jln2 pagi2...
perut yang memboyot pong tak terasa..hiihih..
excitednya pasal..kakakkak
huuhu sampai LRT kelana jaya..
wah..ramainya umatg manusia q up utk masuk tren...
huuhuh......
mujo mama dpt menyelirkan diri...dpt masuk gaks...
malas dah nak tunggu next tren..
huhuh..sesungguhnya awal bebenor la sampai Stesen Taman Jaya...
kol 8 dah sampai...hahaa..
semangatnya.....

so ari ni day 1 belajo sharepoint...
more to intoduction la..
baba coding lom sentuh lagi...
trainer is Mr. Gerald..sgt la laju dia ckp....
nak kejo masa..utk habiskan silibus rasanya....
dah la speakang jer manjang...
buku yg dpt pong tebal giler...
tak larat mama nak bwk ulang alik hari2...
so senang citer tinggal sana jer la...
kalau bwk blk..tak dan nak selak pong...

Petang tadi...around kol 4 pm..
papa message tanya abih tarining kol baper..??/
nak amik kat mana....???
mama reply blk...
kalau jalan jam...tunggu kat lrt kelana jaya jer la..
kalau tak...dtg amik kat amcorp mall jer la..
huhuuhuh...
yer la..mama paham....federal hiway ptg2 gitu jamnya...
tak hengat la..sian papa..
tp last2 jemput kat amcorp mall gak....
mamanya plan nak naik tren lagi....hiihihii
posted by papa @ 10:38 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home