" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, April 20, 2009

Makan2 Besday 2..

Event: Dinner Agenda..
Venue: Restoran Famous Thai, Plaza Masalam, Shah Alam (next to hotel concorde)
Participant: 3 only....:)
Date: 17 April 2007
Time: 8.30 pm


ini hidangan a.k.a set menu yang mama pilih.....siakap masak 3 rasa....ayam goreng black peper...n sup campur.....
di sini la tempat makannya....famous thai..snapped kat buku menu....
ni papa yang snapped....konon nak amik address n contact number..tp tak nampak la...
ini budak yang makan jajan....sebelum meal sampai kat meja hidangan......sonok dia mkn jajan ni....dah habis sepinggan....dia mintak lagi sepinggan....n lagi satu dia kasik jeruk buah kedondong sebelum makan tuh..yang ni kena sembunyi ler....bahaya utk budak kicik ni....mama n papa mkn semunyik jugak la...hiihiih
ha ni....saper ni..kalau bukan...ehem..ehem....orang yang tukang belanja....aka penaja....
hiihii...ni plok....orang yang kena belanja....hiihih.....naper buat muka mcm tu??? hiihih...tak sabo nak mkn ker???

huuhuh....ni....our lovely hakim.....huuh.penuh mulut dia ngan jajan...ntah tunjuk nak apa la plok tuh....papa layanz jer la....:)

ok..review mama pesal restoran famous thai ni...okla...not bad....mama kasik 4 stars from 5 star...hhih...tp kalau nak bwk famili yg ramai....amat la sesuai.....dan kalau nak compared ngan chiangmai restaurant....mama preferred chiangmai lagi...dari segi ke"best"an makanannya..n dr segi interior designnya.....hihihi....dari segi price...famous thai lebih affordable....

plan awal dlm car balik kija ari tu nak g mkn2 seafood kat tanjung harapan port klang sana.....tp....blk umah pknya pikir....uuhuh...penat la pa..lepas maghrib nak bertolak ke port klang....kita cuba famous thai lak....tgk cam ner....sebenarnya agenda nak g tanjung harapan tu ada la bermotifkan utk mengimbau kenangan dulu2...time berchenta dulu ler....hihiih.....nostalgic betui la.....kakakka....tak per la...next time la kita g sana lak..wiken ok sket nak bwk hakim tgk ships sekali.....:)

posted by Mama Hakim @ 10:14 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home