" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, April 26, 2009

Anak Mama....

Bertuah sungguh anak mama ni….
Lately hakim interested sangat ngan make up tools saya….
Risau lak saya…
Pantang dia nampak saya make up….
Cepat2 la dia capai blusher @ eye shadow @ lipstick kat dressing table…
Tiru la gaya mama ni buat sapu2 kat muka cam ner..
Ahhaha…
Lawak pong ada kalau tgk gelagat dia…
Ada kala time saya sapu bedak kat muka tu..
Dia pong “ma..” sambil tgn dia sapu2 kat pipi dia tuh..
Siap ngan memek muka saya la tu dia ikut…
Kadang dia mintak saya sapukan sponge bedak tu kat muka dia jugak…
Sabo jer la…selagi saya tak buat..selagi tu la dia nangis….
Ari tu mak ngah dia dtg rumah…
Boleh dia amik blusher saya..dia panggil “ngah”….
Then sapu2 muka dia ngan blusher tu tunjuk kat makngah dia…
Merah la pipi dia..
Lagi satu dia suka..amik lipstick korek2 kat dalam tu..
n tonyoh la kat muka dia…
korang leh imagine la cam ner ropernya jadi muka dia….merah2 n comot sekali…
kalau gegurl best gak saya make upkan muka dia…
ni nak wat cam ner dik oi….boboy awak tuh….
posted by Mama Hakim @ 9:12 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home