" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, April 28, 2009

Entry Tertunggak Semalam...

Sian Hakim

Awal pagi isnin ni tersangat la sedih rasanya…
Disebabkan incident awal pagi….
Hakim tersepit tgn kat pintu….
Masa tu kitorang dah nak keluo rumah dah….
Dia pong masa tu mood pagi tak baper ok ekceli….ekk..ekkk….
Papa yang tgh dukung hakim masa tu..ntah macam mana leh tesrepit…
Tgk2 jari hantu hakim on right side injured…
Yang sian ada bleeding pluss melecet mcm terkopak isi gitu la…
Then kuku kat tepi tu jadi biru sket…..n pas tu jadi bengkak….
Nangisnya dia tak teramat la kuat…sian la…
Terus la mama amik minyak gamat n buh kat tgnnya…..
Sedih tgk…..
Dalam car menitis gak air mata mama….
Tgk jari dia sian la….
Dia pong peluk jer mamanya ni……
Mama tanya sakit ker….dia jawab sakit…bertambah la sedih mamanya ni….huuhuh

Sampai jer umah auntie zakiah..
Terus mama explain to her tgn hakim bla..bla…..
Dia kata ok jer ni..sket jerkkkk….
Mama tanya auntie hakim..mcm soklan bodoh la plok..bleh patah ke ni kak??
Hahhaha..tak la dia cakap biasa la gini..sket jerk..
Mama riso sebab dia jadi cam bengkak tuh….
Dia kata nanti dia buh minyak gamat lagi..n akan urut sket2…
Tp agak sakit la….kalau tak buat mcm tuh….nanti kuku hakim tak lawa….
Disebabkan kesan lebam kebiruan itu la…..
Terpulang kat akak ler…
Buat la yang terbaik utk anak mama tuh…..
Mama tak bani la nak urut2 gitu….sian..mesti nangis giler la dia nanti tuh…..

Terasa mcm bersalah la plok nak g kija…..jd sian kat dia….
N ari ni mama kami bertolak dr rumah agak lewat 7.15 am…
Mujo la traffic ok pagi ni ke arah jln duta..mama sampai opis almost 8.15 gak….

N disebabkan incident itu….
Haha..tak alih2 mama jadi hot n terasa ngan papa…
Sepanjang jln tadak mood nak borak ngan papa nyer….
Diam jer la….ntah rasa terasa ati la plok ngan papa….
Cam ner leh jadi mcm tu…..careless la tuh…..
Tp sampai kat tol jln duta….mama dah boleh borak ngan papa…
Dah cool sket….baru mama boleh bukak mulut…
Org kata kalau nak marah baik diam jer dulu…..
Tunggu dah cool baru ckp…..
Mcm mama ler…
Naper tgn hakim leh tersepit…..sian hakim..
Papa pong explain kat mama….bla….bla….
Mama dgr jer la….
Tapi mama tau….papa pong rasa bersalah jugak tu….
Sebab tadi masa tinggalkan hakim umah bb sitter biasa papa kiss pp hakim n salam ngan hakim…..
N td papa amik tgn hakim yg tersepit tu….papa kiss lak tgn hakim tuh….

Mujo hot mama kat papa tak berlanjutan….
Tak elok tau…..hiihhi…
Sampai opis….mama salam papa n bye bye papa as usual….:)
posted by Mama Hakim @ 8:34 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home