" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, April 29, 2009

Progress @ 26W 4D...

Seperti yang dirancangkan...
Pukul 2.30 ptg td...appointment mama ngan Dr Siti @ Tawakal....
Yang excited sangat ari ni...
sebab mama n papa dah arrangedkan 3D/4D scanning for bb in my womb..
x sabo mama nak ber"sua" muka ngan orang kat dlm ni....
esp....nak tgk his condition kat dlm tu.....
kandungan air ketuban mcm mana?....
n mcm2 lagila yang membuatkan mama excited....
teruja sungguh mama dengan gifted Ilahi utk kami sekeluarga ni...
serupa jugak masa proses kehamilan hakim dulu....on 2006...
first time tgk monitor 3d/4d....tiba2 hati jadi sayu gitu.....
tp kali ni....kebetulan muka bb mengadap kebelakang sket...
n byk kali dia tutup muka ngan tangan...
sumtimes ngan kakinya jugak dia tutup mukanya....
pemalu agaknya....
so tak bper puas hati sgt compared ngan hakim dulu....
sat je tunjuk muka kat mama n papanya......
tp kitorang leh nampak features mukanya.....
idung...mata...mulutnya...telinga..kepalanya...kaki...bilang jari2nya....
n yang penting dr siti nak check mulutnya tuh.....
idungnya dah nampak ikut sapernya.....
pipi pong tembam.....dr siti cakap...tembam sungguh pipinya....
tp mama nampak saling tak tumpah mcm abgnya si hakim ler.....

now berat badan mama dah naik up to 62 kg...
n alhamdulillah....everything normal n under control..
no hi blood pressure.....
measurement baby pong ok....synchronize diameter kepala n tulang pehanya...
okla tu....
cuma kedudukan baby masih songsang lagi ni.....
arap2 da umo 7 bulan nanti...normal la kedudukannya tu erkk...

nanti if free mama uploadkan sekali gambo 3d/4d tuh....
td dr siti bagi dlm bentuk cd...tak sempat nak pilih lagi nak upload gambo mana kt dlm blog ni...
posted by Mama Hakim @ 7:48 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home