" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, May 10, 2009

Excitednya...(entry ari jumaat)




Semalam aicik Hakim datang tido kat rumah kitorang….
Yang best…..
Dapat handbag ni….
Sembonia new release….
So ari ni ke opis bergaya la ngan mama ngan handbag baru….
Suka mama ngan handbag baru ni…
Sebab design dia ala2 LV speedy…..
Nak beli LVnya lom mampu lagi…
So dapat yang ni pong kira okla..
Materialnya pong dari canvas n genuine leather….
Suka beno dia beli handbag…
For the time being…Mama dah ada 3 biji hand bag adiah dr aicik…
Termasuk yang aicik beli masa study kat japan utk arwah mak dulu pong ada ngan adah la ni….
Arwah mak sempat pakai sekejap je beg tu….yer la…since diagnosed sakit ari tuh..
X sempat nak berhandbag2 dah nya….

Sebut pesal handbag ni…
Mama pong tatau dah koleksi handbag mama dah baper biji….
Bak kata abg lokman….mak ndah ni byk giler handbag…
Kat tempat gantung handbag tu..dah jadi mcm pokok krismas dah…sarat…
posted by papa @ 11:30 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home