" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, May 11, 2009

Bye-bye WLW...

Today 11 May 2009….
Last serviced WLW to our family…
X sangka lak pagi tadi last trip MLW menghantar mama ke opis…
Ptg ni papa called….bla….bla..have to say gud bye to WLW…
Sebab petang ni papa nak kena hantar WLW ke dealer….
Itu car sudah ditrade in….
Sedih gak…..tak sempat nak berpossing bagai ngan WLW di saat terakhir perkhidmatannya utk kami…
Yer la setelah lebih kurang 5 tahun menaburkan bakti dan khidmat utk kami….
Since 2004 till today la….2009….
Dari zaman bertunang….pas tu kawen…..pas tu dapat anak sorang…
Yang paling syahdu…WLW la yang berkhidmat membawa mama check up peknen hakim dulu….
Bawak balik 1st kid kami balik ke rumah dari hospital….
Dan….WLW juga bertugas membawa hakim ke Emergency tak kira la pukul 2 pg ke 3 pagi ke….
Itu la main transport kami….ke hulu ke hulir ngan WLW jer la….
Huuhuh….mcm sedih la plok nak berpisah ngan WLW petang ni…
Huhuuh….mama tau papa pong mesti sedih gak tu….his 1st car…
Tambah2 lagi….abah willing to sponsor down payment WLW tu dulu…..
Tq abah…semoga rezeki abah makin bertambah…..dan sihat sokmo….
Tak per la pa…..insyaAllah planning kita ni terbaik utk sema….:)
Okla.gtg..
Papa called dia ckp nak jemput mama sekali utk hantar WLW ke dealer tuh….
Mama nak bersiap…..want to say gud bye to WLW…
posted by papa @ 10:17 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home