" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, May 20, 2009

Opismate baru...:)

Ni ler opismate baru mama hakim...
a.k.a triple mama tu...(dah agak dah ari tu kan..:)...
pandai korang cari blog akak ni erkkk...
tp diorg ni lom mama2 lagi tau...
semuanya masih si dara sunti belaka...
n of course la....adik2 muda rumaja dari mama....
jom kita kenal2 ngan depa....

ni lom cukup korum ni....ada sorang tak termasuk dlm pic....
mama n azira anis......

hihihi..possed ngan azira lagi.....


ok...ni...saybah n aina....

ok cukup korum...4 org.....si tudung hitam yang paling bam bam tu ialah mamahakim la kan....
next is....si tudung purple...azira anis.....then situdung cream is nusaybah...then last tudung soft blue is aina.....fyi...the pic was taken on hari jamuan makan2 JTM.....bos2 besar naik pangkat...kira macam kenduri kesyukuran gitu ler....
ni....gambo satu batch group mama...tak semua ada dlm pic ni...ramai sgt kan....sampai tak muat nak interframe....

ha yang ni clear sket kan.....
ekceli kalau nak tau kisah perkenalan kitorang ni bermula pada ari pertama report duty..
bermula ngan si zul la...
mama kenal ngan si zul ni masa iv...n masa report duty tu...jumpa lak dia...
terus la mama terjah dia.....kebetulan satu bumbung dr UTM...junior la tpnya....
dan dari zul mama mula kawan ngan aina...x classmate zul kat utm dulu gaks...
then.....dlm blk miting (blk penempatan mas report duty) tu jugak mama kenal saybah n azira...
dan dari situ.....kami lunch together2 la...jadi rapat la plok.....
fyi...mama n diorang bertiga diattachedkan ke bahagian yang berlainan....
mama ke bahagian aplikasi automasi pejabat...
aina ke bahagian strategi pembangunan..betui kena nama bahagian aina ni....yg tau unit jer..ics..
azira ke e-services....
n saybah ke bahagian rangkaian dan teknikal....
n depa bertiga dapat la duk satu building.....blok 11...
tp mama ke building yang berasingan...blok 9....
huuhuuh....tp yang best..kami selalu la jumpa...
sebab kami akan lunch together-gheter gitu....
bertukar2 citer.....sharing news...sharing info.....sharing gossips....hahahaahaa
posted by papa @ 9:51 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home