" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, May 23, 2009

Layan Tag from Auntie Fatma...

Ari ni mama sempat melayan tag dari auntie fatma...sambil2 melayan si kecik ni tgk tom tombak....tq yer fatma.....ingat jugak awak kat mamahakim ni yer....hiihih.:)
Syarat nak terima syarat ni:
1.pastikan jantina anda perempuan
2.copy award n paste kat blog anda
3.nyatakan 7 sebab kenapa anda bangga jadi perempuan
4.pass award ni kat girlfriend yg cun melecun ni
7 sebab saya bangga jadi perempuan...
1. boleh mengandung...
2. boleh melahirkan baby la of coursenya....
3. boleh breastfeed baby...
4. boleh melawa......pakai baju cantik2 n stylish fashion...plus make up2...x kisah la make up lawa ke tak pong...asal kita n keluarga kita bahagia udah ler.....:)
5. boleh jadi seorang ibu aka mama....sesungguhnya syurga itu terletak di bawah telapak kaki ibu...
6. boleh peyed.....org lelaki tak leh peyed....hihiih....
7. senang utk mengumpul points pahala...dan senang jugak utk mengumpul points dosa.....

ok....tag ni mama nak pass kat saper erkk:
1) mamakhaalish...dgn harapan blog khaalish tu rerajin la hapdet...jgn duk layan facebook ja...ihiihihi
2) auntie ita.....
3) aunti mas.....
4) noni.....if ada masa nak menjawab tag ku ini yer....hiihih
5) kak liza......jawab yer cikgu.....
6) pn nor....sesambil duk ngemas kedai tu...jgn lupa jwb tag saya ni....
6 orang pong cukup la yer....ihihih...
posted by Mama Hakim @ 10:25 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home