" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, June 21, 2009

Selamat Hari Papa.....

"Selamat Hari Papa".....
khasnya untuk papa amirul hakim...en. Hisamudin..
dan juga...
"SelamatHari Bapa"
amnya untuk seluruh bapa2, ayah2, daddy2, abah2, walid2..
dan yang seangkatan dan seumpamanya la...

dengan ucapan...
semoga semakin hari menjadi seorang bapa @ papa yang semakin baik dari hari esok...
semakin bertanggungjawab.....
terimalah kami kaum ibu ini seadanya...
sesungguhnya kami sedaya upaya mungkin menjadi ibu dan isteri yang terbaik
dan sama2 membimbing ke arah keluarga yang hasanah dan saadah...
insyaAllah...


dan tak lupa juga ucapan ini mama tujukan utk ayah mama di kampung n abah mertua....
terima kasih ayah untuk segala jasa pergorbananmu...
sesungguhnya segala jasa mu itu untuk kami adik beradik tidak akan terbalas...
doa dan harapan kami...semoga ayah sihat selalu......
bahagia sentiasa di samping anak-anak dan cucu yang ramai.....

"kasihnya ibu membawa ke syurga.....kasihnya bapa membawa bahagia"

p/s:for papa....sori ari ni tak dpt siapkan hidangan spesel utk papa..
plan nak masak sumthing utk ari ni...tp mama mcm tak larat sgt rasa ari ni...
pagi td..pas subuh...mintak izin ngan papa nak sambung tdo lagi...huuhuh...
kol 10. am baru bgn...huuhuh..bestnyaaaaaaa...
tp alhamdulillah...mama boleh jugak masak lunch yng simple ari ni...
tu pong mama tgk papa mkn beria gak....sampai papa ckp..kenyang la....buncit dah perut ni..
yer la..sekali seminggu jer mama masak skang ni.....
harusla papa mkn beria kalau mama mask erk...
insyaAllah by next week...mama masak spesel sket erkkk.....
posted by Mama Hakim @ 12:33 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home