" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, October 24, 2008

Mix n match...

Pagi jumaat ni ..mendung lak cuacanya kat sini..
Ujan renyai2 gitu...
Alhamdulillah mama n papa sempat bersarapan sekali ari ni..
susah kami nak sarap bersama ekceli...
kecuali mcm ari ni...papa on leave.....
so dpt la kami sarap together...hihiihi
back to the topic mix n match kat atah tuh...
ekceli pagi ni....mama ditegur oleh papa....
keluar je bilik air nampak mama.... tup..tup jer cakap....
"aik baju baru lagi?? ni beli bila lak ni?"
mama lak konpius apa lak baju barunya.....
yer la...mama tidak memakai baju baru la ari ni....
cuma mama mix n match jer baju yg mama pakai ari ni....
bajunya style abaya...color hitam.....dan kebiasaannya baju ni pasangannya ialah pareo batik silk....color itam putih......
n ari ni mama matchkan ngan seluo 2 layer color itam dr kain chifon...belah tepi.....pasangan seluar ini ekceli baju yg mama pakai masa g open house umah auntie sal dulu......bajunya kolor itam putih tuh....
boleh lak papa ckp baju baru...huhuuh...tp i'm proud sebab itu maknanya mama dah berjaya buat style mix n match......
ok dah habis ckp pesal baju...
mlm td kami ada open house kat bukit jelutong....
umah Dato' H.....bos papa.....
since kawen..kami tak pernah tinggal g open house umah dato H ni...
sebab Bkt Jel. next to subang area jerkk..
1st time g dulu masa tgh memboyot.....masa tu makan semeja ngan Dr. R...(tak sangka lak...dia jadi big bos mama kat UN****)
2nd time g....hakim masih bb lagi...tahun lepas la ni...kami pakat sekali g uncle shahrul n auntie lia.....yer la umah kami agak dekat....
3rd time pi...mlm td ler.....kali ni kami bertolak dr umah lepas maghrib.....kali ni papa dah pakat nagn opis teamnya yang dtg dr opis....so...kali ni duk semeja la ngan autie tini...auntie ain...n uncle2 dr opis papa.....mujo hakim behave good....
lama jugak kami melepak situ.....around kol 9 baru blk...selepas perut2 kami dah jadi agak muncit la.....hahahhaha...:)

jom kita layanz gambo mlm td..kat open house...
psttt...tp agak blur la.....

mama sedang beria berusaha untuk memuncitkan perutnya.....yum..yum...yum....

tgk la papa ni...skill baru ker ni??
amik gambo mama nampak separuh muka jerkkk....
posted by Mama Hakim @ 8:54 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home