" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, October 17, 2008

Saya suka hari jumaat.....

yea..yea..ari ni dah ari jumaat...
i like jumaat...
sebab....esok n lusa boleh rehat2 duk rumah.....
tp esok ada open house jugak..tak per la....
at least boleh bangun lewat sket pagi tu...huuhuh

biasanya rutin jumaat mlm ni...
blk siapkan juadah mkn malam utk kami 3 beranak...
pas tu.....basuh baju......n sidai baju sema.....
pas tu lepak2 tgk tv...
sebut pesal tv ni....si hakim skang ni...dah pandai berebut channel tv ngan papa n mama..
dia amik remote astro....n dia sebut...bak..bak..bak...nak suh tuko channel tom tom bak la tu...
suka benor dia ngan tom tom bak tuh....

mama rasa mlm ni papa masih lagi busy mengadap lap topnya....
2 mlm lepas sampai kol 2 pagi papa siapkan projek dia...
mlm td awal sket papa masuk tdo erkk..
tp rasa mama lepas kol 12 gak erkkk..
mama tanya papa buat per....hihih...dgn sengih la tuh..
ada projek baru la tuh.....alhamdulillah...
pas tu papa cakap la..baru buat mock up la.....
mama tanya lagi..papa nak jual baper rmk plok projek ni??? (biasala bini yg over excited)
(bukan apa..nanti leh pau papa...)
then papa cakap...adalah....ngan sengih2 dia tuh....
n papa selalu menghasut papa...abg jual la mahal2 sket...
skrip seorang isteri yang tamak..akkaka..aci tak??
sesungguhnya mama tak terlibat apapong dlm pembangunan projek tp..
suka kacau papa kalau bab nak letak rege ni..
tp as ussual...papa tak dgr ckp mama ni...
sebab papa tau apa yg dia buat....
bukan kacau bab rege..papa tgh wat kija pong kekadang kalau mood mama tak ok..
mama buat muka kat depan papa yang tgh ngadap programming tu....ngada2 jer erk....
tp papa kalau ngadap coding itu....huhuuh.....khusyuk sungguh.....
tp bagus papa ni.....laptop hanya akan di on setelah hakim tdo....
selagi tak tdo jgn harap.......
mama tak tdo tak per....ekekkekkeke tp hakim kena tdo dulu....

esok....plan pertama nak g open house umah dato' jo....
then plan awai nak g umah cik ieta....tp...disebabkan ada masalah teknikal..
akan diberitahu kemudian lak..
tak per la cik ieta....take ur time k....:)
insyaAllah esok masih ada...kikiki....
posted by Mama Hakim @ 4:11 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home