" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, October 9, 2008

Sian Hakim...

Sedih tgk kepala hakim.....sian sangat.....
Terjatuh ni.....semalamnyer citer.....huhuuhu...frust la mama....
Tatau la cam ner berianya dia nangis time jatuh ni..mesti sakit..
Kita yang tgk pong sakit.....ni hakim ni kecik lagik....
Arap2 tak der apa2 la....takut n riso sgt ni ekceli...td tertdo pong mama terkejut2 jer asik pk kepala hakim...sampai mama leh terbangun tu mama rasa hakim terjatuh dr kusi makan ni..kalau cam ni sekali jadinya...tp mujur la..dia tak vomit selepas minum air.....mmm....sayang mama....mama mintak maaf....mama terpaksa hantar hakim umah bbsitter.....mama have to work sayang....so far mama lom mampu nak tgk papa papa work alone...mama kena jugak membantu papa tak banyak, sket mama leh support.....ntah la careless case ker apa ni...tp menurut kak zakiah...kejadian berlaku semasa dia bwk hakim beraya kat umah neighbournya....nak ckp lebih2 pong tak guna..pendam dlm ati jer la....tp frust la...insyaAllah kalau mama n papa jaga hakim...tak jadi mcm ni kut....jatuh biasa2 ada la....tapi menda nak jadikan...kun fayakun......hopefully hakim ok....n cough n flu dia pong ok gak...tak mo melarat2...kang jadi athma lak...nauzubillah...i'm tired to face the suction session...lagi2 hakim dah besar..sian dia.....pagi selasa sebelum masuk opis selepas raya...mama dah cepat2 bwk dia g tawakal hospital...sebab my hakim dah batuk n ada running nose....alhamdulillah dr. sheila check...lung lom wheezy.....so mkn ubat yg diberi n kena bagi puff combivent jugak.....so far alhamdulillah jugak la....arap2 tak berlarutan la....
posted by Mama Hakim @ 2:05 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home