" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, October 9, 2008

Selamat Berangkat...

Semalam....08/10/08...kami berangkat ke KLIA sepang...
Keluar opis kol 6 terus singgah kedai mamak, makan siap2...
Balik rumah mandi n tukar baju.....anak lom amik lagi kat umah bbsitter....
Around kol 7.15 pm kami keluo rumah...
Amik Hakim katumah bbsitter n bertolak ke KLIA....
Sempat singgah solat maghrib kat RnR Dengkil...
Hakim tdo jer sepanjang jalan sebab satu hari tak tido siang tadi...ngantuk la tuh...

Sampai sana around kol 8.30pm gak....Ramainya org....masing2 ngan hala tuju masing2...Tapi rasanya paling ramai sebab nak anto anak2 n sedara mara nak berangkat jugak la..sama macam Abg Rahim...

huhuhu..sampai sana...ingatkan dia tdo jerk..
tp...idak la plok..nampak sepupu2nya yg ramai tu terus nak kuo dr strollernya...huhuuh
ajak jenjalan...asyik...jom...jom....tarik tgn mama or papa....

Possed ngan Abg rahim dulu.....sema dah ready.....luggage pong dah check in sema.....

Abg Rahim ngan family ....mak ngah...ayah ngah...abg bir....abg mad...n kakak ...Depa sema datang dr Terengganu.....

Ni lak...tentera2 ailong.....tgh main2 ngan hakim....tgk car.....
Bacaaan doa dilakukan....tu nampak Abg Rahim yang paling tinggi tuh.... Aik...saper la yg duk kat stroller hakim ni...ni Adam..anank bongsu ailong.....dah hakim tak mo duduk....Adam pinjam la sat....elok jer Adam duduk situ.....

Hakim diusik oleh kak Umi....kak umi suka usik2 hakim...tp hakim lak tak suka...mula la dia jerit...
Bergambar ngan keluarga mak ngah sebelum balik.....ingatkan mak ngah nak tdo umah kita erk...mak ngah kata nak balik umah ailong jer la..sebab dia penat sgt dah...nak tdo....huhh..ari ni bertolak balik ganu....
Hakim yang dah start "buat" dlm stroller dia...huhuuh....nak suh angkat la tuh......
Hahhahha..dah kepenatan ke abg Mad n abg Bir.....sampai terduduk tu......yer la....berjalan jauh...ponteng sekolah la korang erkkk....

Selamat berangkat Abdul Rahim Abdullah a.k.a Him a.k.a Abg Rahim ke Cairo, Mesir....Abg Rahim mengikut jejak abg Halim menyambung pengajian dalam bidang perubatan di Universiti Mansoura, Cairo....doa dan harapan dari kami semoga selamat semuanya...n belajar2 elok di perantauan tu.....InsyaAllah tahun depan kita hantar Abg Lukman lak erkk.....:) n for Abg Lukman do ur best in SPM 2008 ....coming soon....rasanya end of Oktober ni dah start erkk....n congrats di atas kecemerlangan dlm trial SPM for SBP students baru2 ni....best students award n platinum award....teruskan kecemerlanganmu itu.....raya ari tu dah dapat "adiah" dr mak ndah kan...hihiihi....:)

Labels:

posted by Mama Hakim @ 8:12 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home