" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, October 15, 2008

Petang yang hujan....

huh...dah kol 4.57 pm ni...
hiihih blogging time....
setelah beberapa hari mama pulun siapkan agreement...
agreement apa? agreement for yayasan scholarship.....
meh la sesapa yg berminat sedara mara nak apply.....
yayasan manage to sponsor alomost rm10k per year...
pendek kata dpt rm5k per sem la...
antara bidang yang kami offer is in civil engineering,
veterinar, accounting, quantity surveyor (QS), pharmacy, n law...
level of study for first degree only.....
as i promise to AJK in last meeting on monday....
perjanjian ini akan siap dlm tempoh seminggu....
esok time for term n grammar n spelling checking....
n insyaAllah by friday dah boleh circulate to all AJK members..
ok maleh nak ckp byk pesal ni.....

Ari ni ujan lak kat subang ni..
sejuk2 ni tingat lak kat hakim...
sejuk tak anak mama tu erkkk...?? dah la tak bwk bekalan baju panjangnya....
huhuuhu....arap2 tak la kesejukan dia......
lagi 50 minit mama n papa g amik hakim kat umah bbsitter...
sabo yerkkk...
pagi tadi hakim nangis masa babai2 kan mama n papanya....mulanya...tgn babai....
tp muka pandang ke arah lain.....pas tu bbsitternya suh tgk mama....terus memek mukanya..
lahai sian la plok....papa terus tanya naper tuh??
mama pong jwb ntah la pa...nangis lak dia pagi ni..huuhuh...
ekceli dah jarang anak mama tu nangis kalau hantar ke rumah bbsitter except....
1st day from long holiday....

hihii..takde idea la plok ptg ni nak ckp pesal apa..
sebab ekceli....dlm kepala ni byk menda nak kena pk....
proposal utk campus life program pong dah approved tu...
so....bermula lagila episod byk kojo.....
kali ni campus life anak angkat kami akan buat kat UM....selama 4 days..
bulan nov nanti.....
posted by Mama Hakim @ 4:53 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home