" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, October 23, 2008

In new uniform....


i'm in new uniform today...
possed pagi td seawal kol 8 pagi....hihiihi
ini la uniform rasmi opis mama.....
yang wajib dipakai setiap ari senin n khamis....
mujo la dpt bekalan uniform 2 pairs for each staff....
ekceli ari tu sebelum raya dah dapat dah bajunya...
tp setelah dicuba pakai...huhuhu...
mcm tak best....harus la mama g anto tailor alter blk....
sebab:
1. seluonya singkat.....mama suh dia buat suo potongan a line...lain sket la...
2. bajunya pong mcm singkat...ngam2 atah montot gitu..tak sesuai....
4. huuhuh..yg ni lagi sadis....bajuku tidak berbutang..satu butang tertinggal...
harus la cekci nak m***** kalau pakai tanpa satu butang di dada itu...huhuh..naya wes....
n ari ni alhamdulillah..sema dah selesa n complete...hihiihih.....
ekceli....dia boleh buat skirt labuh gak....tp mama tak prefer pattern skirt yg dibenarkan itu...
ari tu mama dah tanya hr dept...boleh ke suh tailor tu buat skirt labuh potongan a line...
tak dibenarkan plok.....huhuuh so 2 pairs mama buat seluar la..
mostly staff pompuan buat sepasang suo...n sepasang skirt labuh....
n mama tgk skirtnya agak tidak selesa...kena jln begitu slow...mcm kura2 control ayu gitu..akaka
sebab kain nampak n kelihatan dr mata kasar mama ini agak sempit langkahnya.....hhuuhu.....
oo..tidakkkkk.....tak suka mama........
masa tailor dtg ukur baju ari tu pong...ahkak2 senior sempat usik mama....
hahaha..."padan muka nko....nko tak leh lagi nak bergaya ngan baju2 nko yg byk tu...."
mama tumpang gelak jer la.....
hihiih...tak per...tak semestinya mama dah pakai uniform mama tak leh bergaya lagi.....
betui tak??? hihiihihi...cuma baju2 dlm gobok mama tu kurang kerap sket digunakanlah since dah wajib pakai uniform ni....
okla nak stop dulu pagi ni..
nak wat kija lok.....
posted by Mama Hakim @ 8:46 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home