" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, October 21, 2008

Belian kat opis ari ni..


ini la hasil belian mama kat opis ari ni...
hihiih...Tupperware item...set besar lak....
Semanya 7 items dapat.....
last 2 months dah beli item yang kecik2...sekotak gitu mama beli...byk gak dpt...
tp rege dah lupa.....
yang kecik2 tu sesuai utk isi bekal mama....papa (kalau la dia sudi nak bwk bekal g opis)
n bekal si hakim g school.....la ni boleh la isi kismis n biskut si hakim....
kat sini...ramai lak geng2 tupperware cik joyah ni...
so mama pong tumpang sekaki la...
hihiih...ekceli belian mama kali ni share ngan kak fizah....
sema dpt sama rata....7 items same size....
ekceli promotion ni dia jual 14 items dgn harga...rm249.84 slps diberi discount oleh yong
si tokey tupperware..
so bahagi 2 each of us kena spent rm124.92 for 7 items above....
murahkan...ada promotion skang.....
saper yang berkenan..serang la tupperware skang....
ekceli beli mama ni blom dibisik2 kat tinga papa tuh..hihihi...dendiam jer dulu
nanti ptg bwk blk....surprise jer kat dia...
mesti dia ckp "apa lagi ni??"
hiihih...standard mama jawab..."ala tupperware jer abg...isi kopok jajan abg n hakim"..kakkaka...n buat sedap ayat sket....."lawa kan bang".....arap2 cair la sket dia..ekekekekke....
posted by Mama Hakim @ 4:23 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home