" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, April 24, 2011

Dari PWTC ke Shah Alam

semalam xtvt kami memang packed..

awal pg kol 9 dah keluar rumah...

bekpes kami 4 beranak semalam di taja oleh restoran mamak shaz..

sebelah rumah sahaja....


lepas sapan...

terus ke opis papa..putra world trade centre....

yeayy......kitorang nak g international book fair.....

plan nak g ari sabtu...

tp disebabkan maid nak datang kerjakan rumah ari sabtu....

so kami tukar plan ke pwtc ari ahad ler.....

masa nak masuk parking tu byk gak car yg q nak masuk..

tp luckily papa ada special access..

tak yah susah2 nak q....

tp sampai kat hall....

tak crowded sgt pong....

saya nak mencari buku peter n jane kat hakim...

tp melilau n bertanya di beberapa booth yileks la....

x per la...disebabkan tadak....

mama beli buku ladybird series jer la....

untuk amsyar belikan bedtime story book.....


lepas di pwtc terus ke parkson....

mamanya plan nak g parkson the mall saja...dah dekat...

tp papanya tak mo lak g the mall...

g parkson subang parade...

terus ke subang parade.....

mencari sesuatu di sana....tp frust....tadak la plok....

x per....mama akan cari sampai dpt....may be ada di parkson the mall kut....

tunggu la...petang esok atau lusa....g cari lagi....

subang parade ada mph....

boleh mencari peter n jane series kat sana...

ada...tp tak cukup set la plok....

beli apa yg ada jer la....beli buku 1a n 2a jerkkk....

set b n c....tadak jugak....

tak per la.....at least dapat lepaskan hajat saya nak belikan buku tu utk dia

next time kita grab set b n c tu lak...

o yer...mph pong ada sales la ni....

20% utk membercard holder......

lepas makan2 n merendek

zuppp terus ke shah alam....


yeay....barangan kiriman dari bandung dah sampai...

my sil kak hanim g bandung...

jadi saya ni kirim la apa2 yg patut dengan beliau.....

lebih kurang sejam di sana...

kol 4.30 terus balik rumah..

kitorang dah penat...

nak rest plok.....

buku ni la mama nak cari tu..

peter n jane...

tp tadak kat book fair tu....

ni buku ladybird series utk 2 hakims....


ni....hasil kiriman dari bandung.....blouses...cotton viscose....n kain sulam manik...


ni budak kecik yg duk menerai slipper ben 10 abg dia....

posted by Mama Hakim @ 8:37 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home