" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, April 18, 2011

Vacation n JJCM @ Penang - 2nd Nite

ayoooohhhhh...

sambung entry jalan2 cari makan yg blom habis citer lagi...

malam ke 2 kami di penang....

disebabkan petang itu masing sudah ketiduran sema....

petang tu tak kuo mana2...

plan nak mandi2 pool pong tak jadi....

sebab tdo yg best.....

mlm tu harus la sema cergas...

kecuali amsyar...

dia lepas mandikan pakai baju sema...

sambung tdo balik..

hahha..

kepenatan sangat gamaknya...


destinasi pertama adalah...

carik makan dulu.....


o yer...sebelum pulang ke otel ptg ahad tu....

kami sempat singgah ke restoran kapitan...

saya nak menapau nan cheese tandori la...

tp....sayang seribu kali sayang...

incik mamak tu cakap...

sema nan tandori suda sold out....

kol 4.30 baru ada stok balik..

huuhuh...kecewa la saya...

papa cakap....

jom la tapau dr restoran depan tu....

so pi la tapau nan dr restoran depan tu...

tp kali ni papa tapau nan garlic....

balik otel...menjamu selera....yum...yum...

mm....rasanya adalah tidak sehebat nan di resoran kapitan itu...

huhuuhuuh

nnn ada god news....

lalala....my opismate si diha balik balik pulau minggu ni..

dia kata nak tapau nan cheese dr restoran kapitan utk saya...

alalalla...cayang diha...muah..muahs...


ok.sambung citer kitorang mlm tu....

kitorang mkn2 di padang kota....

org cakap kat sini..

try la pasembor....

so terus saya teruja nak try gak...

tp agak mahal la jugak harganya erkk...

incik papa..order sotong kering bakar...

dengan kerabu sotong ngan kangkung....

hakim tak mo makan...

amsyar tdooo....

lepas makan..


xtvt melepak di padang....padang kota...


hakim dapat pistol buih2.....


tgk amsyar tdo tak bangun2....



saya dah bangun....


join abang main tembak2 buih....


lebih kurang sejam di padang kota...


terus berangkat ke batu ferengghi....


time ni mama duk busy


tgk2 barang.......


kat batu ferengghi ni tiap2 mlm ada pasar mlm.....sepanjang jalan tu....


dan kami naik beca lagi mlm tu....


hakim la nak sangat naik beca..


tp harga beca di sini agak mahal compared dengan beca melaka.....


dah habis meronda....n penat...


jom la kita balik otel...


dodo....

posted by Mama Hakim @ 9:54 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home