" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, April 8, 2011

jom packing...

mencari mood utk pack barang2 ni..
sempat hapdet blog dulu....
kalau incik papa ada kat umah best gak mlm ni....
boleh saya tulun dia packing2...hiihih
tp yg tak bestnya....lepas dinner td papa terus bergegas ke opis....
mmm....mlm td papa balik kol 11 pm...
tu pong saya dah mamai masa dia blk tu...
dlm car pg td tanya dia...
"pa balik kol baper mlm td??"
mlm ni ntah la blk kol baper....
dgn harapan tak blk lewat sgt la..
esok nak memulakan perjalanan awal pagi..
ekceli kija papa skang byk melibatkan coding....
develop system...
owhhh mama suka sebenarnya bila papa dah back to coding moding ni...
system development....
sebab pertamanya adalah...
dengan harapan papa leh repolish his programming skills
more n more advanced...
biasala ilmu dan kemahiran yg kita ada ni kalau tak praktik dan amal boleh ilang...
sayangggggggggkan....
hanya org yg ada experience buat coding jer tahu cam ner stressnya bila coding tak menjadik...
dan betapa nikmat dan lazatnya idup bila coding tu menjadi as per requested...
sebab keduanya....
both of us are same...
ari2 ngadap syntax...
playing wit stored procedure...
cuma currently...we are using diff programming lang...
but same db....
tak sabo nak tunggu projek papa guna dot net gak....
boleh sharing2 idea ngan incik papa..
:)

posted by Mama Hakim @ 8:54 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home