" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, April 11, 2011

HELP!!!!

gulpppp....
ptg tadi sampai umah terus cari penimbang...
n timbang..
help!!!!!
berat ku di paras bahaya skang....
tu la saper suh makan tak hengat donia nan fana ni masa coti2.......
betul la kata hakim..."cuti jalan-jalan cari makan"
yer sayang....tengok mama dah gumuks ni....
harus kena komited ngan exercises lepas ni...
exercises make perfect figure!!!!!
ops...bukan hukum harus lagi dah...tahap wajibbbbbb...
nanti next week kita hapdet lg pesal berat ni...
petang td berat adalah 58.5 kg...
arap2 berganjak la jugak figure tu....
nak koho turun tau....
insyaAllah boleh.....
chayok2....
satu cabaran untuk diri sendiri ni pn MamaHakims!!!!!!

p/s: dislike badan naik...sebab kalau buat kija badan cepat penat....mengah....pas tu....lagi best efeknya....kita jadi malas jer nak buat kija..nak baring nak landing jer kijanya......aiyaaaaaa......bikin hati guwe riso jerkk....control pn mama....control....set in ur mind ok!!!!!
posted by Mama Hakim @ 9:39 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home