" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, April 13, 2011

Vacation n JJCM @ Penang - 1st Day

9-11 April lepas kami sekeluarga sempat bercuti di Penang...

Pulau Mutiara....

kami bertolak dr rumah sabtu tu around kol 9 pg....

dan sampai di hotel lebih kurang kol 12.30 tghari...

first tempat yg kami tuju adalah cari otel kami dulu...

otel dah booked siap2..


2 orang heroes saya tgh tunggu mama berurusan di kaunter utk check in...

lepas check in n hantar barang ke bilik.. terus cari port makan.. apa lagi..nasi kandar la.... so tghari tu try mkn nasi kandar subaidah... ooo...boleh tahan lazat la jugak.... yang penting anak2 saya boleh makan.... dan dekat sgt ngan tempat penginapan kami tu....
lepas tu singgah plaza gurney....

dengan tujuan mencari pampers amsyar yg terlupa nak bawak...

mamanya dah siap letak kat beg dah....cuma papanya tak terambil jerkk..

so...cepat2 kena carik pampersnya...

plaza gurney ni byk jual cd....byk jugak jual buku n

elektronik gadget pong byk.....

papa kata ala2 macam plaza low yat la...

wa....gaya mutu keunggulan made by amsyar....
siap letak tgn dalam poket lagi tu...
alahaiiiiii.....amsyar ni....

geram je tgk.....
kami stay di sini....tg bungah beach hotel penang....
lepas pusing2 dlm plaza gurney...

terus balik hotel...

kita rilexkan badan dulu....tdo la....

tp anak2 tak tdo pong...

badan baring..tp mulut totek2 bercakap 2 beradik ni....

dah boring tdo dlm car td kut..

around kol 5.30 turun mandi pantai....

tp...amsyar tidak suka mandi pantai la...

masuk air jer terus nangis....


pn mama pong sempat main air

dan menghirup udara petang tp pantai..

oo....nyaman dan bestnya....

dlm sejam main pantai...

sambung main air kat swimming pool lak...

kali ni....amsyar yg paling excited nak terjun kolam..

siap sengeh2 lagii...

ooo...mama baru tau...dia tak suka mandi pantai ropernya...
posted by Mama Hakim @ 1:09 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home