" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, October 24, 2009

"Cuti" sabtu....

Ari ni seperti dirancang
saya terpaksa bertugas di opis...
selepas bekpes di cafe annur pagi td terus anto amsyar ke rumah bbsitter...
hakim tadi buat lawak plok...
tak mo turun dari car...
sebab nak g mkn kedai mamak
bleh dia cakap..
"tak nak makan kat kedai melayu"
ahhahaha..
last2 turun gak...papa pujuk ada cat meow2....

saya punch in kat opis pagi td kol 10.10...
time sampai sana tu dah ramai team mates yang dah sampai...
vendor pongs dah ada...
terus pulun memulun berpino2 bijik mata ngadap coding....
around kol 11 lebih my bos anto cookies n nasi ayam..
baik ati sungguh pn bos...
kol 1 order domino pizza plok...
tak nak kuo lunch nyer pasal...
khusyuk no masing2 ngadap programming...
lunch hour pong tak nak rest...
kebetulan ari ni pakat sema buat kija kat satu tempat jer...
iaitu dlm server room....
sejukla kan...perut pong cepat lapo jerkk....

kol 2 remind papa suh g amik amsyar kat umah bbsitter..
sebab ptg ni dia ada hal...tak leh jaga amsyar sampai ptg..
so...papalak kena handle amsyar n hakim sampai mama blk kija...
riso gak mama takut tak terhandle papa..
tp alhamdulillah sema ok....
amsyar tdo jer papa cakap...huhuuh...
dia memang suka tdo...ikut papanya la tu...hiih.:)

n kol 5.45 tadi mama punch out la..
selepas sasaran kerja mama utk ari ni berjaya mengeluarkan output..
suka ati mama...
ari senin ni sambung coding lain plok...:)
posted by Mama Hakim @ 7:51 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home