" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, October 19, 2009

Saturday's Events

Cerita ceritut ari sabtu...
Pagi sabtu....
kebetulan lak amsyar bangun awai...
mcm dia tahu2 jer plan mamanya ni...
mama nak botakkan amsyar...
yeay berjaya jugak akhirnya....

dan inilah hasilnya...
bleh dia tertdo selepas mandi tu...
lom sempat mama sarungkan baju sema....

ha ni baru bleh tdo..
mama dah pakaikan baju sema...


i'm surrender.....hiihih...

tomei jer dia tdo...
geramnya....

tang pipi dia ni yang menggeramkan

best jer tgk dia tdo...


selepas bersiap semua agenda kat umah...
around kol 10 pagi..
kuo utk cari bekpes...
lokasi pilihan kali ni cafe annur....
tapi sayang....bekpes pong dah habis...
so mama mkn nasik jer la...
papa n hakim mkn roti arab la...
tapaukan roti telur utk abg lokman...


mama n amsyar snapped by hakim

sian hakim tak sempat panjat kusi lagi pada dah snapped...
pas tu sibuk la dia membebel..
"tak sempat..tak sempat la papa.."


so harus la ulang snapped sekali lagi..
kalau tak kang...
ngamuks la plok abg nyer tuh....

dah konyang perut...
jenjalan sekitar kedai kat subang perdana..
pastu blk rumah..
titun la....
abg lokman kuo g midv utk amik laptopnya...

around kol 2 ptg bangun..
sebab papa ckp ari ni kita g open house la...
kat klang...
dah janji ngan uncle halim nak g kol 3 lebih....
so bersiap la...


mama harus interprem....tuan punya blog kan...


anak kedua tuan punya blog....
amsyar yang tdo jer kijanya...

beraya di klang, rumah auntie ana...
x classmate mama n papa....dan jugak x housemate mama
dan mama n hakim possed ngan bakal org rumah uncle halim..
si nadia....
ari tu sempat la bermesra-mesraan ngan tunang halim ni.....:)



ropernya dekat sangat rumah ana ni ngan rumah abg ku...
hihiih...
sabtu tu tak sempat singgah umah ailong hakim..
sebab diorg pong kuo beraya....

balik klang terus ke shah alam...
beraya ke rumah acik udin lak...
lepas maghrib baru blk umah...
sian abg lokman menunggu kitorang blk beraya....:)

dan untuk yana...
sori tak sempat akak nak g beraya umah kak mar ari tu...
tak larat la plok rasanya....
kalau kajang tu dekat rasanya akak singgah jugak ari tu...
lenkali erk...insyaAllah...:)

posted by Mama Hakim @ 5:18 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

<< Home