" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, October 14, 2009

Order2 jerk..

Semalam barang2 yang saya order sema dapat sedebuk..
so bayonya pong sedebuk la....


1. ini adalah breast shield set spectra....
accessories tambahan utk double pump...
ari tu applied double pump pinjam linnya (my opismate) nyer breast shield..
setelah teruja ngan hasilnya...
so decided utk top up accessories....
worth it la..:)
order set ni ngan kak ab...my head of unit..
since dia pong nak singgah kedai susu ibu di bangi..
toche kak ab...
together we supporting BF kak yer....
breastmilk..the original fast food...

2. milkmaid tea....
tea untuk banyakkan susu.....
first time cuba tea ni atas syor dari kak ab gak...
alhamdulillah it work for me...
so....kirim jugak la sekali
satu kotak 16 sachets....
satu hari guna 1 uncang jerkk....
rasanya cam ner??
bukan mcm tea biasa tu yerkkk..
ala2 herb tea gitu...
mcm rasa uncang tea nona rooguy pong yer gak
bau agak kuat sket...
3. wall sticker....
ahaaha....saja nak mengetest ni...
cam ner ropernya kalau dah pasang kat wall umah nanti...
adakah cung atau sebaliknya...
wall sticker ni saya beli kat pasar tani depan opis jerkk..
kebetulan saya dah surfing2 menda ni kat internet...
kebetulan ada lak jual kat situ...
rembat jer la...
nanti dah tampal2 nanti i snapped la outputnya cam ner....
4. tada....yang nipaling saya suka...
tambah koleksi barangan tupperware....
sema design one touch...
tertarik ngan kolor dia ceria tu....
dah spt biasa..
papa akan tanya "nak buat apa lagi ni?"
"bila nak pakai?"
sebab stok yang dulu pong lom habis pakai lagi...
tak kuo dr dlm kotak lagi...
set ni order ngan tokei tupperware kat opis saya tu..
zatul....
dgr zatul explain ari tu...
mcm berminat nak sign up member la plok....
byk sket dpt less erk kalau beli barang....
posted by Mama Hakim @ 9:12 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home