" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, September 28, 2009

Gifts..

Masuk je opis ari ni..
tgk kat meja ada satu beg hadiah....
lawa begnya...
excited nak tgk dr saper agaknya ni erkk...
jeng...jeng....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
bikin suprised jerk...
:
:
:
:
:

tada...
ini la....gifts for mama n amsyar...
mama dapat white pearl....mama rasa souvenir dari sabah ni
n amsyar dapat sepasang baju....
both from auntie aina...
"tq ya aina...ingat gak aina kat akak n amsyar erk"
x plan lagi pearl tu nak buat apa...
tempah cincin pong ok gak tuh...
tgk la nanti cam nerk...hihih..:)
toche..toche...

dan ini lagi satu...
cookies famous amos..
hand made cookies..
ini vendor yang kasik..
toche toche jugak la...

dan ari ni masuk opis
banyak menda nak kena setel...
huhuu..mcm2 la...
pesal mc yang tak approved by admin...
sebab mc dari private hospital....
mcm2 la...kena buat surat la plok...
pesal nak claim kos bersalin ari tu lagi..
walaupong tau tak cover fully cost tu..
dapat partial pong kira bersyukur la...
rezeki jugak namanya tuh..
then yang paling surprised tadi...
nama mama hakim ni dah naik utk berkursus
huhuuh....
sayangnya nak tinggalkan amsyar tu...
kecik toet lagi tuh...
tambah2 lagi amsyar 90% breastfeed..
n tadi discuss ngan papa..
n also tepon gak mak mertuaku di johor..
mak cakap kalau bleh mintak postponed dulu...
kalau tak bleh anto la amsyar balik kg dulu...
mak jaga kat kg..huhuuh...
bleh ke nak duk jauh2 ngan amsyar ni..
oooo...anak mama...
tp mama rasa mama pilihan saya tepat td...
saya try mintak penangguhan kursus dengan pihak pengurusan akademi.
bak kata mak mertua saya..
sian amsyar kecik lagi nak tinggalkan dia tu....
demimu amsyar n hakim..
mama sanggup cuba seboleh kudrat mama ni..
Ya Allah semoga dipermudahkan segala urusan kami...
dan berikan kami pilihan yang terbaik di sisiMu...
aminnn....
posted by Mama Hakim @ 10:08 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home