" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, September 27, 2009

Nyaris-nyaris...

Kejadian berlaku pagi tadi...
Around kol 11.00am..
that time kami bersiap untuk balik ke KL dah
papa dapat call dari neighbour
informed that rumah kena pecah...
terkejut sakan jugak la..
berdebar2 sema..

then calling2 kwn papa, cik udin suh pi tgk rumah dulu...
cam ner keadaannya...
then jiran sebelah rumah pong ada called kitorang gaks...

alhamdulillah...
pencuri aka pencopek lom sempat masuk rumah kami...
sebab kebetulan dia terserempak ngan akak sebelah..
terus dia cabut lari..
syukur sesangat....
kalau tidak mama rasa selamat la laptop ni..
terang2 ada atah meja makan ni...
tapi...kunci grill sema dah dibuka...
tatau kemana dia bwk larik kunci grill tu..
n tombol pintu pong sema kena pecah dah ler...
n acik udin dah tuko sema kunci2 tu sebelum kami sampai rumah...

yang peliks tu...
menurut akak sebelah
dia berusaha nak masuk rumah kitorang around kol 9.30 pg tu la...
nampak mcm desperado sgt la...

mujo la dia tak kijakan kol 2 3 4 pagi erkk..
alhamdulillah..
masih rezeki kami la tu erkk...

polis subang dah dtg tadi masa kami otw balik KL..
n cek dlm rumah jugak...

n now papa plok g buat polis report secara bertulis...
phobia la plok mama duk sengsorang dlm rumah dah jadi gini..
huuhu...habis satu rumah mama dah selak pintu...
rasa seriau semacam jerkk....
posted by Mama Hakim @ 7:23 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home