" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, September 23, 2009

Selamat Berangkat..

Malam ni...
Abang Rahim aka Him
Akan berangkat pulang ke cairo...
setelah bercuti almost 3 mos..
Baru jer dapat msg dr Him.
dia dah sampai kat KLIA...
flite dr Terengganu kol 9.30 pm td..
dan flite ke cairo kol 2.00 am kang...
sorry again mak ndah n famili tak dpt hantar ke KLIA...
cuma pesanan dari mak ndah...
"belajo elok2 kat sana tuh...
jaga diri elok2 kat tempat orang tu....
nanti nurul dah pi sana tlg tengokkan nurul gak..
jangan lupa keluarga kat tanah air ni...
yang penting mak ayah mu...
n ALLAH...ingat tu..
tatau la bila plok dapat jumpa mu him...
dah la ari mak ndah balik kl tu tak sempat nak jumpa mu...
tak per la..
insyaAllah..
panjang umur..murah rezeki jumpa lagi kita sema anak beranak..
aminnnn"

p/s: him...nanti send gambo hari raya ari tu ke email mak ndah erkk...
posted by Mama Hakim @ 11:09 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home