" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, September 14, 2009

Story hari ni....

Haha...nak stori apa hari ni erkk..
Ari ni kiranyer hari yang agak mencabar bg part time house wife seperti saya ni....
1st reason...
hakim since semalam not well...
due of flu n cough la
alhamdulillah no fever....
semalam pagi papa dah bwk dia jumpa doc kat klinik area rumah ni...
kalau melarat lagi nampak gayanya kena bwk jumpa paed dia kat tawakal hosp gak le...
riso asmanya menyerang jerkk..
mintak dijauhkan la.....
since semalam hakim kurang makan...
mkn byk sket time berbuka jerk...
tu pong mama buatkan sup....
ari ni pong suh papa tapaukan sup....
beratnya pong dah kurang since bulan poser ni...
lagaknya mcm org poser gak..
tak mo mkn siang2....nak susu jerkk
org buka poser baru nak mkn beria....huuhu....
tensen jugak mama jadinya....
alhamdulillah progressnya ptg ni makin ok...
syukur sesangat....
n disebabkan condition hakim tak baper ok ari ni..
papa terpaksa cancel la gathering berbuka poser x opismate papa
plannya ari ni @ the apartment KLCC...
mujo papa lom bayo apa2 lagi erkk....
tak per la...lenkali bleh suh diorg arrangekan balik...
sian hakim tu erk.....

2nd reason mama rasa kelam kibut jer ari ni...
sebab...itu budak amsyar la...
huhuuu..tak mo tdo lak ari ni....
tdo2 ayam gitu.....bagi susu tdo sat...
pastu letak...dlm seminit bangun...
paling lama dia tdo ari ni dlm 5 min kut....
huhuuhu....sabo jer la kan ada anak kecik ni....

disebabkan kilam kibut sket ari ni..
mama tak sempat nak lipat kain..sebakul sedang menunggu tuh...
mama tak dpt nak masak2....
so menu berbuka ari ni...mama kuokan arahan menapau dr kedai jer la
mujo pagi tadi sempat la mama mengemas rumah....
lap2 apa yang patut....
kalau tidak tunggang langgang la umah kecik kami ni....

dan petang tadi...
papa balik dr opis..bawak balik baju raya mama...
hahha terubat jugak hati ari ni...hiihi....
tq pa...terus la mama melakukan operasi menerai baju...
hiihi...hakim yg jadi juri.....
"cantik ma"....."lawa ma"
pandai anak mama ni amik hati mama dia....
dah dapat baju ni semangat la plok nak raya....

esok papanya plan nak ke sogo lak....
nak cari sandal utk papa n hakim...
cari songkok n sampin hakim gak....
sori la mama tak dapat nak join...
esok sebelum beli hakim nyer tu papa mms dulu la kat mama erkk.
bio mama jurikan dulu baru beli ekrk..
hahhaha...cerewet jugak mama ni ekrk....
bio cerewet jgn rugi dikemudian hari...
chewah berprinsip2 plok mama malam2 ni...
ini gambo mama....
dan gambo ni tadak kaitan pong ngan entry ari ni...
ahahah....gambo tidak bermotif la ni....
posted by Mama Hakim @ 9:51 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home