" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, September 8, 2009

Jom Buka2...

Jom buka2 poser...
Ni citer wiken baru2 ni..
Agenda buka2 poser ngan adik badik...

Sabtu:
Berbuka poser di Shah Alam.
Umah Abang Udin....
Sema adik badik papa yang ada kat KL berkumpul sana...
Mak long ada, Acik noni n Acik Nafi pong ada....
Tapi petang sabtu tu famili kami paling lambat sampai...
sebab papa singgah param dulu...
tapau ayam golek nak buat ole2 g sana...
last2nya azan maghrib otw ke seksyen 7...
huhhuhuuh
lama gak la lepak sana...

kebetulan mak long pong ada bagi gift...
masa mama dlm pantang ari tu mak long jenjalan lagi ke jakarta ke bandung..
suka no la mak long g jenjalan sana...
dalam setahun beberapa kali mak long g sana...shopping la...
sonoknya...
pa bila kita leh join long g sana erkk..
tunggu amsyar besar dulu la erkk...nantileh join long...
dia dah expert kat sana...best sket nak jenjalan....
bleh hire long as tourist guide nanti....


ni kain pasang yg mak long beli utk mama.....colourfull...
dah anto tempah dah ni..tp tak sempat la nak buat raya kut...
pakai open house nanti la kut...kalau ada yang jemput...:)
ni hakim nyer......
ni amsyarnya....
dpt rompers n sepasang t shirt.....
tp tatau la bila leh pakai agaknya..
tunggu besar dulu....
anyway tq mak long...mekacih bebanyak...

Ahad:
Berbuka poser kat Klang plok...
turn ngan famili mama plok kali ni...
last minute dpt info ada agenda buka poser tu...
kol 5 baru dpt msg dr aicik...
kebetulan mama baru nak mulkan kija2 kat dapur ari tu..
mujo lom masak2 lagi....
ahahahha...
so terus bersiap anak banak..
zupp bertolak ke rumah ailong...
dan sekali lagi kami la yg lewat sampai.....
singgah beli ayam golek jugak sebab lambat sampai..hahhaha
meriah....ramai anak buahkan...
dah mcm blk raya plok dah rasanya....
ada mak teh...aicik....abg lokman pong ada sekali....
posted by Mama Hakim @ 8:40 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home