" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, September 3, 2009

Parcel....

Pagi ni mama dapat parcel..
courier by Pos Laju....
utk En. Hisamudin tertera pada alamatnya....
drpd en. Farid....adik papa....
ye dapat parcel dari kampung la ni.....

jom tgk apa isinya....
parcelnya.....untuk papa..tp mama dah bukak yer....hihihih
tersengih jer dia tgk mama dia nak bukak parcel.....
dia dah tau kut apa isinya.....
ha ini la isinya....
baju melayu hakim....
made by nenek hakim.....
cantik tak baju hakim?? kalau tanya hakim mesti dia jawab "cantik ma"
kolor hijau tahun ni erk.....
jom try dulu...
ok tak ni ma??
ehem..pa.....ok tak ni pa.....
si baju hijau......
ok posing sket utk papa kat opis kat tu....
bleh tahan gak anak mama ni possing erkk....aahhahah

tq nenek jahitkan baju utk hakim setiap tahun....
ekceli ptg selasa nenek called..
cakap baju hakim dah siap....
nak poskan ke nenek tanya...
mama cakap tak per la..
sebab plan next week nak balik johor....
bukak poser kat johor n bwk blk amsyar jugak...
tp nenek cakap tak yah....amsyar kecik lagi tu..
mak pos kan jer la..
tunggu balik raya ni la nak bwk blk amsyar tuh..
tunggu dia besar sket..
so mama ni sebagai menantu yang to'at....
mmmmm.....ikut jer la.....
n papa pong tak cakap per....
so ari ni baju melayu hakim dah sampai.....

dan tadi...
budak tu terus nak pakai baju melayunya ni....
dia suh bukakkan baju yg dia tgh pakai tu....
suh pakaikan baju melayu baru ni...
mama dah cakap ini baju raya..
dia lom paham kut baju raya tu apa....
huuhuuhuhu..puas la pujuk dia.
sampai nangis2 mau pakai.....
posted by Mama Hakim @ 12:23 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home