" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, July 19, 2009

Nur Kasih....

Sebelum tdo utk mlm ni...
just nak share ngan korang..
korang suka tak drama bersiri Nur Kasih ni..
huuhuh....mama n papa hakim suka banget drama ni...
setiap jumaat mlm....
kol 9.00 mlm -10.00 mlm mesti tercongok depan tv...
layan Nur Kasih nyer kisah.....
mama pong mcm pelik jugak kali ni..
naper papa leh minat la drama melayu ni??
huhuu...biasa kalau mama melayan citer melayu...
dia akan tanya..."tak dak citer lain dah ker yang?..boring la"
tp kali ni tidak....sama2 teruja gitu...akkakaka.....
ada satu mlm tu....siap tersilap tu....
tak silap perkiraan mama khamis mlm..
papa leh tanya mama " bukan ke citer tu mlm ni"
mama cakap "tak la.....jumaat mlm nur kasih tuh"
mama pong tak pasti apa punca papa jadi teruja sangat ngan citer tu....
ahahha..hanya papa yang tau kut.....hihiih...
kami mula berkecimpung ngan drama nur kasih ni...bukan dari 1st episode pong...
ntah la episode ke baper ntah....tp episode nur aminah di risik oleh keluarga adam tu la..
n at the same time dia dapat offer sambung belajo tuh......
itu la episod pertama kami melayan perasaan ngan kisah nur kasih....
mulanya mama tertarik ngan scene dalam drama tu...
scene kampung2...ada sawah bendang....mcm harmoni sangat......
nature gadis kampung gitu la.....:)
since dr episode itu....belum pernah termissed lagi tgk drama tuh...
sampai la episode jumaat lepas kami tonton....
sedih gak bagi mama...nak menitiskan air mata la jugak....
episode depan...nur aminah dah nak konvo dah.....
tp papa komen..."naper cepat sgt abih belajo nyer??
tunjuk la jugak...pengorbanan abg ipo dia si aidil tanggung kos pengajian dia tu...
baru la jadi makin kaw citer ni....."
ekceli mama mintak gak papanya cari drama ni kat youtube..tp papa cakap tadak la....
okla....dah nak tdo dah ni..
sesapa yg rasa nak melayan citer ni...
tunggu la depan tv3....jam 9.00 mlm k...
sesama la kita melayan perasaan seorang isteri yang digantung tidak bertali oleh sang suami..
posted by Mama Hakim @ 11:41 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home