" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, July 18, 2009

ToT again...

mlm ni hapdet blog sambil tgk APM...
sempat la tgk Dato' S perform sket td...
huuhuh da tadak tudung erk dia..
no komen panjang lebar la....

jom layan entry ToT ni....
ToT ni ari khamis tu ekceli....
ToT kali ni unit saya sempat la belajo how to create view using HTML..
n lagi satu procedure guna Codebehind...
view yang kami mintak vendor jaokan is technique expand and collapse...
tp ajaran ilmu view itu lom setel ari khamis tu...
akan bersambung kepada satu tarikh yang akan diberitahu kemudian...
huuhu..ntahla bila..
arap2 before mama bersalin la....
tp ontah la....
kalau tak sempat sian kat pegawai yang menanggung kerja mama nanti..
cian...cian....siapa la agak tu yg jadi mangsa no....

jom la kita melayan sessi ToT ari tuh.....
ni kawan mama seunit....si nad...aka nadia....hahha...dia maik gambo mcm sengal gitu ekrk..
hahhaha...senin ni mama tak dapat jumpa nadia sampai ari jumaat..
disebabkan itu jugak...ToT tak dpt disambungkan.....
nad g os ke Kuching...
n esok...saybah n aina pong g os ke sabah for 3 weeks erkk..
wah sonok tul la korang yang bujeng2 ni..
dgr citer nak g pulau sipadan lagi erkk..
enjoy la adik2...selagi korang lom tawen ni...
n os la byk2....hiihihiih....
mama yg sengih molek nampaknya ni......
hepi wat coding ekrkk.....
hye..ada lak sorang mamat interprem kat bakang tu...
ha..ini la ahm....
dan beliau bakal menanggung kerja2 mama sepeninggalan mama bercuti pantang..
selama 60o days nanti...
huuhuhu.....
ahm n nad....kaya korang nanti erkkk..nanti jgn lupa banja akak tau....
ops..nadia bakal menanggung tugasan ijan...
ijan pong dijangka akan bersalin lebih kureng ngan tarikh mama due gaks....
ahm...akak tak mo la banja asam jer tau...

nad n mama tgh khusyuk tu...
jgn kacau no.....
seyes seunggu muka nad wat programming tu...
tp nad memang terror pong wat coding moding ni..
respect ngguh mama ngan dia ni...
esp in c sharp..caya ler...
kalau program mama ada silap...sat jer dia boleh trace....
huhuuhu....mama tabik la toing...toing...toing....
dan ini la sebahagian geng2 satu unit ngan mama....
ni kira geng2 junior la.....geng2 senior duk belah sana...
posted by Mama Hakim @ 11:27 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home