" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, September 9, 2009

Celeb Besday Papa...

Petang semalam..
seperti yang dijanjikan....
menuju ke mana ni???
isk nampak separuh je amsyar tuh...
tdo jer dia dlm car...sebab semalam ptg tdo main2 jerkkk....
ok yang ni nampak byk sket si amsyar......
nak g mana yer....
dan ni abgnya.....si hakim....ganti tempat mama la ni....
sebab mama kena duk belakang ler...
jaga amsyar dlm carrier tuh.....
dah sampai tempat yang dituju...
lahai bangun la plok si amsyar ni.....
mujo la belum time bukak poser.....kat umah dah bg susu badan kenyang2...
ropernya lom kenyang lg ropernya...
huuhu owh amsyar memang kuat menyusu...
budak lelaki la katakan.....tak per....mama suka...cepat sket besar.....hiihiih..:)
ni abg nyer yang tak poser...
terus dia makan keropok udang yang diorg hidangkan tuh...
siap buat trademark dia lagi..
peace..peace....hiihih..layan jer la pa......
sonok sgt la dia ngan papa...
ngan mama nyer pandai diabuat ala2 behave sket...
sebab kalau dah buat pangai sket....mama jengil2 sket mata ni...
hiihiih....
nyusu lagi amsyar ni..hhuhuhhu....
dah nak berbuka poser ni amsyar....cian mama...
hiihi..pocer ke mama tu???

ha kat sini la tempat nya...
mama banja papa semalam....
restoran famous thai.....plaza masalam, shah alam....
seyes jer mama ni tgk apa kat luo tu...
ihhi...yang tak sangka...
pandang2 kat luo tu....
kat depan restoran ni ada restoran nyonya kitchen..
then usha2 kat dlm tu...mcm kenai jerkkk...
kebetulan meja mkn diorg dah kat tepi pintu...
la....itu mcm abg udin ngan emran....
sah...hiihiih....depa pong buka poser kat situ....
papa pong terus g jumpa famili abg nyer kat restoran depan tuh.....
aik...picca mama lagi ker??
huuhuhu....bosan la tgk muka mama jerkk..
ni pong....picca papa tadak ker???
asik muka mama jer ni...
yum..yum..hidangan dah sampai.....
mama order apa yer semalam....?
dari kiri ke kanan idangan utamanya....
mango fish with thai style....fish amik siakap...pilihannya siakap n kerapu..
sedap....sebab ada mango kat atah fish tu....pernah amik siakap 3 rasa kat sini...
tp kureng sket la..
then amik soft shell crab...yg ni memang mabeles la rasanya....
pastu order gak baby kailan salted fish.....
yang lain tu mcm biasa la...ada buah2....kuih muih tradisional....kekacang...
cukup la utk kami mkn 3 beranak...hakim tak mkn pong..minum air jer..
sibuk nak jus..nak jus....jus mama nya pong dia rembat...sabo jer la...
mkn pong laju2 sebab nak gilir jaga amsyar ngan papa..
tak mo tdo lak dia dlm restoran tu..tgk lampu lawa2 kut...
taruh dlm carrier pong tak mo gak....
papa lak tak bwk stroller....so kena gilir la menjamu perut..
papa dulu...baru mama....dah la kejar nak solat maghrib lagi....
lepas solat maghrib....jom la jln2 dlm plaza masalam....
mama melepaskan perasaan.....
tadak yg berkenan sgt...
ops..ada kat habib...berkenan satu bangle....hhuuhuh....my wish lists....
usha....huuhhuuh.....mahal bebeno la plok...dengan rege emas pong tgh naik mencanak la ni..
yer la musim perayaan kan....semalam rege emas rm127 per gram tak silap mama la..
huuhuh..tak per la dulu...saya yakin pilihan saya...saya nak tunggu rege emas turun sket la..
insyaAllah..mintak dipermudahkan..:)
usha gak baju2 raya....kureng menarik la bagi saya....
kalau menarik hati pong....saya tak beli dah..
sebab saya dah tempah beberapa pasang ngan kak hani sri fashion medan mara thn ni...
tp lom siap lagi...lom calling2 dia lagi bila bleh amik...
saya budget wiken ni leh g amik la baju bajan tuh....
tak sabo nak tgk baju raya ku itu.....ihhiihi....

dah alang2 outing mlm td....
mama rasa nak cari sandal raya la terus....singgah kat scholl...
terberkenan la plok.....huuhuhu..suka la ati papa tu...
tak yah la mama ajak dia g sogo nanti...hihiih...
tp mama pong pk bila masanya nak ke sogonya....
tambah2 lagi la ni....ngan anak2 kecik ni...
tak sesuai nak ajak diorg g sogo tu..memang crowded sokmo..
so simpan jer la hasrat nak beraya ngan sandal clarks tahun ni yer..
tunggu tahun depan jerla....insyaAllah....
scholl pong scholl la...asal comfy n cantik di mata ku ini....
dah alang2 kat kedai kasut.....
mama amik kesempatan rembat sandal utk nenek dan ayah mama sekali..
utk abah...papa ckp..tak per la...abah kureng pakai sandal2 ni...
abah suka pakai kasut....
hakim n papa nyer...lom beli lagi...
nanti mama ijinkan papa pi alone ke sogo beli utk diorg....
tp mulut budak kecik tu dr td asik sebut "kasut hakim mana?"
sabo la anak...nanti papa belikan...
sebelum balik possed dulu depan restoran famous thai....
harus amik gamo....:)
mama n amsyar lak..hakim g mana?
dia dah sibuk nak jadi photographer lak time ni...huhuuh...
n lastnya gambo mama lagi....
"pa bio kasik nmpk lampu2 bakang tu erkkk..."
tp golap...korang jgn muntah ijo la tgk gambo mama hakim byk sgt ni ekrkk...
dan akhirnya tadak satu pong gambo org yg celeb besday mlm td...
giler kuasa la mini dia erk....hahahaha.....
sekian...
dah ler....
posted by Mama Hakim @ 8:55 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home