" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, October 11, 2009

Stori ari ni...

Cerita ari ni
adalah...
sangat memboringkan....
wiken yang boring...

pagi around kol 9.30 pg
my Mil, PIL berangkat menuju ke sabak bernam plok...
mcm2 agenda plannya depa pi sana...
kenduri kawen sedara MIL
dan menziarah jugak besan2 di sana...
dan alhamdulillah...
saya sempat gak masak..
masak yang simple jerkk...
satu hidangan jer pong..
yang lainnya beli jerkk...
hiihih..kira okla tuh...

selepas diaorang pi sb...
tinggal kami 3 beranak jer la kat umah ni..
hhuuhu...borinknya..
papa kol 9.00 pg dah kuo umah td...
dan saat saya menghapdet blog ini..
papa belum blk..
da 2 3 kali mama kol papa..
balik kol baper..
papa belum memberi jawapan yang sahih dpt balik kol baper...
da boring la duk umah ni tadak papa la..
huuhuhu...

disebabkan mcm byk masa senggang ari ni..
saya dah kemaskan sema kelengkapan utk esok...
iron baju cukup utk seminggu terus...
except office attires papa..
sebab mama tatau esok lusa tulat ni
papa kena pakai apa utk bertugas di pwtc...
casual? smart casual? melayu? baju opis?
so baik tak yah iron dulu...
kemaskan brg2 anak2 utk bwk ke rumah bbsitter..
sorting n labeling EBM utk bekalan amsyar esok...
mcm ari jumaat lepas...
saya lupa nak labeling EBM amsyar...
sampai opis kak zakiah kol..
"fidah susu amsyar lupa nak label ari ni erk"
"ha'ah kak" -kes tak sempat la ni...
"abih tu akak nak bg botol mana dulu ni"
"mana2 la kak akak bg dulu..tp ari ni kena tumpang fridge akak la utk simpan susu2 tu"
biasa kalau dah labeling tak yah tumpang fridge kak zakiah..
sebab ice pack dlm cooler bag tu dah mengcukupi..
botol2 susu dan alatan mengepam kat opis esok jugak dah kemas..
jgn tertinggal breast shield mcm ari tu dah ler.
haru....bwk beg punya besar...
tp tak leh nak pam...
frustnya...
mujo kak ab sudi bg pinjam pam ameda dia.
toche..toche kak ab....
bos saya yg baik hati tu....

now anak2 dah tdo..
sian hakim tunggu papa lom blk lagi....
dia pong boring kut..
mcm mamanya gak..
amsyar jer tak boring..
asik tdo jerkk..
disebabkan boring ari ni..
saya nyaris tidak melibatkan diri dalam beadings projek..
ahha..td sempat belek tools utk beadings..
beads kolor apa yang tinggal..
matching ngan baju mana..
sema dah set dan match2 ni.
tp...pk.pk..dan pk..
better kalau nak start beadings project n make over baju bajan
kita start next week la..
baru best...
hiihih....

posted by Mama Hakim @ 8:57 PM  

1 Comments:

At October 14, 2009 at 9:38 AM , OpenID mariaariffbaby said...

  huhuhu...mmg awak boring betul la ni..
but awak fulfill it with house work!

ok la tu
well done!  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home