" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, October 19, 2009

Sunday's Events

Mlm ni sambung citer hari ahad lak...
pagi ahad dah kuo cari mkn kat cafe annur lagi..
kali ni kuo umha agak awai..
so..
sempat la merasa menu bekpes kat sana....

mama makan beehon goreng....
tingin nak mkn nasik lemak..
tp tadak la plok..

abg lokman ngan nasi kerabunya...
pada mulanya order roti telur 2 bijik..
tp cancel nak mkn nasik kerabu...
hakim mkn beehon goreng kali ni...

tgk tu hakim buat muka senyum dia..
tatau la pesen apa senyuman dia tu..
kalau suh senyum itu la pesen mukanya
hahhahahha....

amsyar yang tdo jerkk..
org lain sema menjamu selera...


dah habis sarap..
bergegas ke kelana jaya lak...
plan nak inject amsyar di salah sebuah klinik panel area kj


haaa.....see baru nampak matanya bukak ni....
tgh mkn tangan la tu...
suka no la taruh tgn kat mulut..
bagi puting tak mo dia...
pandai dia luahkan balik...

amsyar tgk apa tu??
hihiih..cian dia pah ni kena inject la....
mama lak yang takut2....

abgnyer yang beraksi ngan abg lokman....

mama usik hakim
"nanti jumpa doc, hakim n amsyar kena inject tau"
dia cakap
"bukan, mama yang kena inject"

overall puas hati la g klinik ni...
1st time try sini....
sebab opismate cakap klinik ni bagus....
klinik pong bersih...
suker...suker....

dan aritu timbang amsyar jugakk...
berat amsyar dah 6.3 kg...
dan yang best amsyar tak nangis pong masa kena inject tu...
mama jer yang pejam2 mata masa doc nak inject tu...
takut....
tp semalam badan dia ada warm2 sket....


selesai urusan di klinik singgah giant...
shopping mcm2 la....
lahai naper amsyar tutup muka plok tu..
nak tdo erkk....




selepas memenuhkan troli ngan barang2...
jom blk umah...
sema org dah penat dah ni....
ngan laponya lagi...
mama plan nak masak ari ni..
sebab sian abg lokman...sokmo mkn kat cafe..
takkan datang umah mak ndah pong kena mkn kat kedai kut...
ari tu g umah mak teh beria dia mkn nasik lauk singgang ikan ayer ngan budu cicah ulam..
bertambah2...boring dah makan kat cafe katanya..
so walaupong penat ari tu masak la jugak simple2...

posted by Mama Hakim @ 5:22 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home