" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, October 31, 2009

Busynya rasa body n otak ni....

hahhaha...
bleh ke buh tajuk n3 cenggitu..
bleh jer la...
tadak protokol n rules pong
blog kita nyer kan...
ikut suka hati kita la nak buh apa2 pong..

tp rasa memang menepati pong tajuk n3 diatas ngan kondisi saya sekarang...
busy bangat....
penat bangat....
tp sempat lagi blogging erkk..
hahhaha...saibah mu mesti gelak kat akak ni...
blogger ala2 sipi tegar la katakan....

semalam ptg...
kuo dr opis kol 6 ptg..
terus ke bandar sri damansara..
amik anak2 buah....
bwk balik rumah....
amirul n aqil je angkut bwk blk...
sebab mummy diorg ada charity dinner ngan our quinny @ nikko hotel...
tau jer la menguruskan 4 org budak lelaki cam ner gayanya...
aqil la heronya....
dgn nak main air dlm blk airnya....last2 dia basahkan alas kaki....
sepahkan menan jgn ckp la....
mcm2 peelnya.....sabo je rla....
diorg tdo baru dpt rileks sket.....
kol 7 pagi td mummy diorg dtg amik..
sebab amirul kena attend rehearsal utk graduation day tadika...

ari ni pong balik dr opis terchenta kol 4.00 pm lebih2...
pastu rushed g amik anak2 plok kt umah bbsitter...
janji ngan bbsitter nak dtg amik kol 4....
uhuhu..tp nak wat cam ner tak leh nak elak...
terpaksa la nak buek cam no kan...
then singgah pasar dulu...beli barang basah....
plan nak masak la utk dinner mlm ni...
dah lama dapur tak berasap...
boring dah mkn kedai jerkk...
beli ikan siakap n sawi n petai....
tingin nak mkn petai...
mcm tak match jer menunya kan....
haaha lantakla..
before maghrib sempat sidai kain(ni kija papa ni....tp..)...
sempat masak utk dinner...masak siakap masam manis...n tumis sawi jerkk..n ulam petai..
nak masak over2 tak yah la....tadak org nak mkn beria pong..
papa lom blk dr os lagii..esok baru blk..
huuhu..balik la cepat pa..
penat dah rasa ni...huuhuuh..
mlm ni selera hakim agak baik...
byk jer mknnya....
ratah ikan.....hirup kuah sup..
dia panggil kuah sawi tumis tu cup....sup dia la tuh...

n lepas maghrib kemas rumah sket2 yang patut..
yang mampu dibuat...
pas tu....lipat kain sebakul...
sebakul jer mampu rasanya...
sebakul lg menunggu turnnya...
next day la yer...
i tak laratla nak layan byk bakul....

esok....
ahad
kena g kija lagii...
last day kija ngan vendor microsoft esok...
anak2 cam ner??
plan nya..
amsyar anto umah makteh la....mak teh tolong jaga sat no....
n hakim escorts mama kat opis la esok....
arap dia tak kaco kija mama la esok....
nak buek cam no...
terpaksa....no choice dah....
ni tak sabo nak suh papa blk cepat ni....
eosk pong tatau bleh blk kija kol baper...
plan dlm paler nak quit kol 4 gaks...
tp esok ada miting terakhir ngan vendor..
nak view reporting services gak....
arap2 leh setel cepat....
posted by Mama Hakim @ 9:42 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home