" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, November 5, 2008

Tolong....

naper ni??
tolong...saya busy la ari ni....
huhuh...nampaknya...
kena ada backup plan ni...
huuhuh...bawak balik kija ke rumah ler...buat pertama kalinya....
harus la ptg ni kena tapau jer makanan dr mana2 kedai mkn kat subang perdana tu....
dan buat ke sekian kalinya....
saya takut lagi utk menempuh ari jumaat yg best itu..
sebab.....jumaat ni...ada 3 miting bakal menunggu....
kol 10 pg, kol 3 ptg, kol 4.30 ptg...
semanya miting.....ahahha..so byk menda nak kena siapkan..
huhuuhuh...
tolongggggggggggggggggggg
esok..khamiskan..
huhuuh....baru jer dpt memo ni...ada miting lg kol 4.30 ptg esok......
idup ku penuh ngan miting...dah miting...mestila ada mkn..
gemuks lagi la..
bila nak kurus ni...
miting..miting....bila nak wat kijanya.???
arap2 sempat la mama siapkan kija by tomorrow....
huhuuh...so esok kena struggle la...tak leh main2...
n mlm ni....tapau kija kat opis bwk blk umah...
okla...dah nak blk ni...till then la yer...
posted by Mama Hakim @ 5:51 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home