" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, November 3, 2008

Mama nyer accessories

Kisahnya on saturday afternoon....
mama mengemas la meja solek mama tuh....
n kebetulan mama pong baru beli 3 utas necklace aksesori...
tgk dlm drawer tu....mcm bertimbun jer menda2 tuh...
so....apa kata mama susun elok2 sket.....

aksesori ni.....ada sebilangannya mama beli sendiri...
ada darinya hadiah dari adik2 mama n ada adiah dari kezen mama...B...
adiah dari papa pong ada gaks....
caya la pa....
ops..lupa adiah dari kawan mama pong ada....x opismate.....

mesti korang tanya pakai ke tak sema ni??
ihihih...harus la pakai....
mengikut kesesuaian warna baju yg dipakai.......
tp....necklace tu mama pakai...jika pi opis jerk....
n several functions yang mama rasa boleh pakai utk menampakkan diri mama lebih stylo...hahhahah..sat gelak besar sat..poyonya.....akkakaakakka
n lagi satu menda nak share....hakim suka main2 n gentel necklace tu kalau mama pakai....
nanti ajo la dia sebut...."rantai"....

merah, turqoise, putih pearl, coklat oren, hijau, puith pearl n itam, hitam, putih dan hijau......

dah lama berangan nak carik kolor pink...lom ada koleksi kolor pink...tp lom jumpa yg berkenan la....

ekceli mama ada 3 pasang necklace kolor itam....tp....2 pasang sudah putus.....lom sambung lagi.....

ni yg mcm lipan ni...rantai tgn aksesori penghias diri wanita.......

yang ni pong....rantai tgn gak.....yg ni simple sket....

combine sema.....nampak kecikkan...tp memang byk kolor itam la...sebab itam itu menawan...:)
posted by Mama Hakim @ 10:17 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home