" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, October 29, 2008

Penat otak...

hhuuh.....lagi beberapa minit nak shut down computer ni....
sempat lagi berblogging...
ari ni seperti tajuk yg tertera kat atah tu...penat otak la wes...
busy la....huuhuhu..ni baru lega sket....
tp lom puas hati lagi jugak...
ada 3 kija lagi lom disetelkan oleh anak2 buah ku....
huuhuhu.....3 org tgh pulun buat la tuh....

ekceli esok ada iv session utk calon pemegang biasiswa IPTA...
tp esok lak mama ada seminar aka forum kat mandarin oriental klcc tuh..
so....iv session tu i passing to my team mate....en. N...mintak tlg dia handlekan....
mintak dia jadi panel sekali la...huuhuuh.....tq yer en. N....
n..ptg ni mama hand over sema file kat dia...
arap2 tak de apa2 masalah la esok yer regarding iv...
kalau boleh nak smooth spt yg dirancang...
sebab iv session esok melibatkan 2 org external panel...Hj. A n Prof. Dato'. Dr. H sekali...
sakan la kalau ada poblem...tak per....anytime boleh calling2 me yer....

lagi satu yg memenatkan otak mama...
meeting ngan top management this friday....
huhuuhu...apa yg bakal dipresent dlm miting ni...??
mujo la z tgh pulun siapkan tuh...
tadi mama duk sebelah dia tgk dia typing tp....mcm segan2 lak dia....
okla....mama pong paham...
"okla z...awak buat dulu..nanti dah siap akak cek blk yer"
bagi chance dia meluahkan perasaan dulu....
jumaat pagi insyaAllah sempat mama cek apa2 yg patut...
arap...tak byk menda mama nak kena ammend....
kepala ni mcm "keras"sket ari ni....
mm..ntah la naper......tensen kut....atau penat gitu la.
td pong ada sumone kena sound ngan mama..
"ABC...(nama samaran)....lenkali kalau tepon bilik akak tu bunyi tolong angkat yer"
yer la...geram la...dia biokan jer tepon tu berdering.....
dah la kita busy kat luar....berkejor2 nak masuk blk angkat tepon..
mujo kaki ni tak tersadung di atas karpet opis yg gebu ni..
atau dia suka tgk ahkak yg pakai baju pink arini berlari2 kucing kat dlm opis ni..
atau dia nak tgk ahkak ni tejelepok sekali kakakkaka..
dah la merepek..dah nak blk ni..
hhuuhuuh
posted by Mama Hakim @ 5:43 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home