" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, October 31, 2008

Jumaat tetap jumaat....

Tp mama lom ketahuan ari ni jumaat yang best atau tidak utk mama...
biasanya tak sabo2 nak ari jumaat..
tp ari ni...disebabkan kol 3 ptg....
ada miting ngan top mngmt...hatiku tak keruan di hari jumaat yg mulia ni...
hihiih..tunggu jer la kol 3 kang....dug dug dag....

ok citer pesal seminar semalam....
huhuhu...semalam mama g seminar naik lrt putra...
huuhuh..dah lama tak naik lrt ni...
mama naik kat stesen tmn bahagia...to klcc...
ekceli semalam papa has his own bussines at INTAN...
so papa drop mama at LRT tmn bahagia jer la...
ekceli masa sampai situ nampak bus u****r....nostalgia tu...
tp..tup2 jer mama sampai bas tu gerak..huhuh..
harus cik ita ada dlm bas tu kut...
tak sempat nak msg....

ekceli seminar semalam start kol 11.00 a.m..
lewatkan....n mama sampai klcc around kol 9.00 am...
huuhuh.....sempat la mama ronda2 sekitar klcc dulu....
kol 11.00 seminar registration...
huuhuh...terus dapat mkn tengahari.....
huhuuhu.....sambil melayan booth yg disediakan.....
kol 12.30 baru start masuk dewan seminar....huhuuh
yg tak tahan...ngantuknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
disebabkan ngantuk...mama pong endah x endah jer apa speakers tu ckp...huhuuhu
cian lak...tp ngantuk la.....
yer la lepas mkn kan....
tp yg best....dpt voucher shopping kat parkson bernilai rm50.00 tuh...
pas tu ada lucky draw gak.....hadiahnya sony digi cam...



posted by Mama Hakim @ 8:18 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home