" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, November 10, 2008

Morning.....

Halooo..
Good morning to everyone....
hahha...speakang lak pepagi ni...
sajer jerkk...dah lama rasa tak hapdet blog..
hiihihi..ye ker dah lama...
busy sungguh rasa lately ni...huuhuh..cian....
last friday pong.....miting saja agendanya.....dr kol 9.30 pg...sampai 6.00 ptg itu..
3 miting ari tu jerkk....harus mcm giler kuasa pong ada mama rasa......
eee tak kuasa ler i ni nak menggilakan kuasa......
harus fenin paler mama ni....
balik rumah mlm tu terus jer terbongkang.....hahhaha....bestnyaaaaaaaaaaaaaaa....
pagi ni pong if diberi peluang utk tdo....harus mama tdo lagi....
khada'kan segala kepenatan n kelenguhan badan ini.....
ari jumaat tu mama betui2 busy..
sampaikan....tak sempat nak menjenguk sns....
hihiih..terpaksa la ari sabtu tu msg kak mas suh check Loreal sales kat sns tu...
when?? n where?....cian kak mas....
huhuuh...tp sayang dah terlepas salesnya tuh....
kebetulan cp loreal mama ni dah out of stock dah ni..
stock terakhir...mm.....atau dlm kepala ni ada gak percaturan utk tukar cp....
hihiihi.....my dream cp is...adalah.....nanti kalau dah tukar mama reveal kat sini...
n...lagi satu mama lom sempat nak order ubat utk nenek hakim kat kg...
niemans feramilch...aka kapsul susu kuda liarnya dah habis.....
last week kakak dah msg mama.."mak ndah ubat premium nenek dah nak habis"
huhuuhu...tp mama lom sempat order lagi ni...
ari ni mama plan nak setelkan jugak....n kalau sempat pos ke kg minggu ni gak..
sebab...mak nampak ok sket mkn niemans tu.....walupun..mak skang dah tak leh bangun dah...
waima nak duduk pong tak leh dah......
nak mandikan pong kena ada someone support kat bakang....
sian mak....
mujo ada cucu sulungnya yg cakner kat kg tuh.....tq kakak.....
posted by Mama Hakim @ 8:39 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home