" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, August 4, 2011

@ Bird Park - Last Series

ok...tunaikan janji ari ni..

last entry at bird park....

hihiihi....lama no nak habiskan entry ni....


@ feeding point for duck n fish
time ni dedek dah bangun dah....
amboi..duk intai per tu?? beria tgk....

si abang bagi makan itik n fish...

byk tol fish dlm kolam tu....

mcm2 kolor ada

enjoy tol dia...

siap g mintak duit syiling ngan mamanya nak beli mknan fish

adik yg mengintai jerk

dah puas hati diorg bg makanan kat fish n duck terus gerak keluar..

tgk bintang lain plok...

@ flamingo lake...

huuhuh..sini penuh ngan flamingooooooooo

tak caya tgk tu...

ni sebahagian la....

nak tgk byk2 lagi..

sila g sendiri ke sana...hihihiih

budak yg boikot...

tak mo jalan....

nak mintak dukung la....

pastu kami bertiga buat olok2 nak tinggalkan dia....hahhaa

pastu tetiba ada peacock berbunyi dgn kadar yg nyaring kat sebelah dia..

terus dia nangis.....takuttttttttttt....hahahah...

lawak plok kalau tingat time ni.....



sebelum beredar singgah di kedai sebeneer...

sempat la beli fm

tp bg saya barang kat dlm kedai tu agak mahal la...

keluar dr bird park almost kol 2...

lek lok perut berbunyi mintak diisi...

tp lupa nak citer kat dlm tu ada kedai jugak..

jual mknan n jajan...n byk pondok2 berehat..

kami beli eserem jer kat kedai tu...sambil lepak kat pondok tu...

boleh la mengalas perut sementara nak mkn heavy utk lunch...

dr bird park kami terus menuju ke pantai dalam...

nak g makan makanan kg bertemakan pantai timur...

lama tak jejak kat kedai tu..

sejak ada amsyar ni tak pernah bawak dia g sana...

sekian kisah kami di bird park....

ngeeeee.:)

posted by Mama Hakim @ 2:10 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home