" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, August 2, 2011

Training n training....

dalam 2 minggu lately ni..

huuhuhu keadaan adalah super duper busy....

habis handle training PKP di Kuching...

masuk jer kija ari senin tu..

cek emel....

ari khamis ni kena handle training SisPengMel(SPM) lak...

mujo la lokasi training adalah di HQ jln duta shj...

ni adalah gara2 users yg tak sabar nak gunapakai sistem guwe yg cun melecun tu plusss canggih manggih tu...

haishhh..depa ni ingat wat CR tu kekdahnya sama macam nak wat kuih semperit ker??

so isnin tu memulun wat CR....ngadap coding jer...

tak sempat nak angkat muka nak layan gossip roommate2 ku ni....

sebenir dr kuching pong tak sempat nak distribute ..sori ye korang......later2 erkk...

tunggu i habiskan agenda besar khamis ni dulu...

gossip2 uang busat dr kuching pong tak sempat nak hapdet details ngan korang....hahhahhaha

tunggu i ready mental n fizikal utk bergossip ok...:)

ni baiknya gossip....for motivate ourself...utk bekerja ngan lebih berdedikasi lagi.....:)

hahahha sempat lg tu.....

selasa prepare User Manualnya....

rabu....sambung wat user manual n registerkan training users dlm DB..

khamis yeayyyy kita sekali lagi akan bertraining dengan harapan semanya akan berjalan lancar dan berjaya...

tiada bugs yg datang mengacau...!!!!

semoga dipermudahkan urusanku Ya Allah...aminn



view dari bilik otel di Kuching....


betul2 setentang ngan Kg Boyan...


citer pesal lawatan kerja ke Kuching nanti la saya update...


buat masa skang masa amat cemburu ok...(ayat tak hengat..ngeeee)


tp saya suka makanan2 di sana...saya plan nak buat satu entry khas...


pesal kedai2 makan yg menarik di sekitar kuching...


later on...insyaAllah.....

posted by Mama Hakim @ 9:52 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home