" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, July 18, 2011

@ Bird Park - 1st Series

wiken story kami ahad lepas...

pagi ahad tu saya dah keluar rumah kol 7.45 am...

ada urusan separa rasmi di subang permai...

urusan saya selesai around ko 9.00 am..

terus incik papa n anak2 datang pick up saya n terus g sarap di Bukit Jelutong...

dan dari Bukit Jeluting terus zappp ke KL..

yeay..

jom kita melawat Taman Burung.....

model tak berbayar...

posed dengan tiket masuk ke Bird Park...

tiket utk kami bertiga jerkk..

amsyar adalah foc...

harga tiket??

hihiih

lupa la...sebab tiket ni kami grabbed masa MATTA fair ari tu....

dah nak expired pong ekceli...

31 ogos 2011...

yo la...ogoskan dah masuk poser....

next week mama out of KL for 6 days...

so bila masa lagi nak g sana kan....

takkan nak hard up g jugak bulan poser tu ...

tidak la sanggup....

eh..eh....byk cakap la plok...

jom layan gambo lain...

neu bangle...in green....


ok dah masuk dalam..tp adiknya adalah tdo...rugi dek....


gigih mama n papa gilir dukung dedek...sebab tak bwk stroller...


yellow bird


green + turqoise bird


cantik betul kolor dia...menarik...


tuan tanah blog lagi....


kami sedang memerhati tp adik sedang tdo...


and birds lagi...


yer la namanya pong bird park..


bukan nak tgk tiger lak erkk..


ok sambung next series of bird park @ next entry!!!!

posted by Mama Hakim @ 9:01 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home