" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, July 8, 2011

Satay Station

ni citer last week sebenarnya.....

tp baru nak buat entry....


minggu lepas ucu hakims dah discaj dari IJN...

hari khamis lepas....

neneknya kol...esoknya yakni jumaat..

diorang plan nak balik johor terus....

ok...

terus saya kol incik papa....roger2...n bla..bla..

ok petang tu balik dr opis...

terus kami akan ke UK perdana...

jumpa mak long, nenek n ucunya.....

kebetulan nak memudahkan cerita kami..

khamis tu papa bekerja di Shah Alam..

lagi senang la..

picked up anak2...terus ke jalan duta amik saya...

then terus ke umah mak long nya....


pastu tercarik2 nak beli apa erk nak bawak g umah mak long nye rni...

hiihih..

rasa nak makan satay jerkkk...

mulanya tanya opismate ku..lin..

satay station tu jauh tak dari UK perdana...

lin kata tak berapa jauh...

tp jalan belit2 sket....

lin msg balik...kalau akak nak g tak per...

lin tolong guidekan akak...

ololololo....sian lak kat lin..

ala...cam ner ni..

tak per la kalau mcm tu....kang sosat jerkk...

dalam hati lupakan jer la hasrat nak makan satay station tu..

tapau menda lain jer la..

yg senang nak carik....

keluar je dr DUKE papa terus set papago...

yeaaaaaay....

ada pong route ke satay station...

terus ikut jer la direction papago tu..

hihiih...

alhamdulillah sampai gak....

terus msg lin...

"akak dah ada kat satay station ni.."

terkujat lin....

"pandainya akak carik jalan!!!...."

hahahhahha....lin bukak akak cari jalan..

papago..yg tulun routekan...

seyes...kalau tadak papago mlm tu...sesat barat la nak jumpa satay station tu....

sebab jalan nak ke sana tu banyak masuk kiri..masuk kanan..

kena byk belok2 la.....

kitorang g kat kg pandan yer....:)

pestime singgah sini...

snap la gambo curik2...

malu la i kekdahnya....

ni tea o ais yang diorg sajikan utk penapau satay....

snap curik2 la...
hiihih..
:)

gambo curi diri sendiri...


dianya signboard...

"satay station"

tp blur la...

tatau naper...

atau sebab tempat berasap.....

ok..dah siap menapau...

jom kita blah.....

satay kat sini....rm0.90 sebatang....

tp rasanya best la...

sesuai ngan taste incik suami saya...

setanding jugak dengan satay UK, satay @ sup urat keting kat area bangi nun....
kalau nak cuba test...

g la satay station.....

posted by Mama Hakim @ 7:55 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home