" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, July 6, 2011

Tabung Haji....haji, haji, haji Mustapa



2 hakims gigih duk masukkan duit syiling dalam tabung diorang...

sejak dapat tabung baru ni

makin xcited diorang nak masukkan duit ke dalam tabung....

dulu...tabung diorang saya share jer...

1 tabung utk 2 hakims....

tabung pong tak menarik mcm ni....:)

TQVM utk incik penyumbang tabung menara TH....

lenkali boleh bg hadiah lagi...hiihihi...:)

nanti dah penuh tabung ni kita bawak g simpan duit tu kat TH erk...


dari kecil kita ajar dan kenalkan diorg dengan amalan menabung....

insyaAllah akan kekal sampai tua nanti....

kalau tadak saving....pepehal emergency case nak cekau duit kat mana cek???

idup kita ni tak selalu cerah...adakalanya mendung, ribut puting beliung dtg menjengah...:)

sesapa yang belum bukak akaun TH lagi....

jom la pakat bukak akaun anak2 di cawangan TH terdekat....

kalau kat TH bukan setakat boleh buat saving....

buat amal ibadah lagi.....

ke arah haiyya alal falah....:)

insyaAllah...mohon dipermudahkan...


ari tu kitorang dr bangi..ada urusan keluarga di sana...

last 3 weeks rasanya....

nak ke UK perdana umah mak long 2 hakims ni...

sampai KL masuk DUKE...

pastu masa lalu DUKE ni...

nampak la menara TH ni...

saya cakap kat hakim..

"abang tu la menara tabung haji"


"tabung haji??? haji...haji...haji mustapa"


"hahahhahhahha" serentak saya dan incik papa gelak kat dia....

dia ni pantang sebut haji...dia terus teringat haji mustapa

dalam citer bersiri Qalesya channel 611 tu...


pas tu dia agak pelik tgk bangunan tu tinggi dan besar...

"camner nak angkat tabung tu.....kena angkat 10 orang ker?"

ngeeeeeeeeeeeeeee
posted by Mama Hakim @ 5:33 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home