" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, July 15, 2011

Sambung citer petang Isnin

sambung citer petang isnin lepas....
petang itu....
dari opisku di jalan duta...
terus ke Subang Airport...
nak cari beli tiket firefly ke Terengganu...
ni adalah gara2 percubaan ku booking tiket online gagal....
hampeh dot com tol la....
dari awal pagi tiket adalah almost rm500...
tup2 di kaunter adalah rm627 for 3 passenger....
rugikan...
tp apakan daya...
abis daya dan usaha ku booking online...
guna visa udah...
guna master card sudah....
tepon talian depa pong gagal..
so balik tu terus g beli di kaunter jer la....




habis jer urusan di kaunter firefly...
terus budak hakim ngadu lapo la mama..
taktik ajak makan la tu..
hihiih..


mujo ada port makan baek yg mama suka kat airport subang tu..
baeknya...




jom...



mama follows...



mcd subang airport......




sukanya dia makan drumstick




adik yg agak moody....




tgh melihat "eyopane"


port mcd di sini terbaek..
sebab boleh nampak aeroplane landing....n parking kat sebelah tu....
dekat jer....
suka la diorang....








ok....


kisahnya ari isnin tu..
saya g HKL
sebab anak sepupu saya Abdul Syukur Sobri adalah terlibat ngan xcident ptg ari ahad tu....
beliau xcident di bulatan pahang sana....
beliau adalah belajar di Institut Bahasa...yang sebelah UM tu...


beliau n rakan beliau naik motor
dan xcidentnya dengan kereta....
kebetulan lak...beliau yg agak teruk dlm xcident tu....
tangan kanannya patah...terpaksa disimen...
dan bahagian kepalanya mengalami hentakan jugak la...
riso jugak ekceli pada awalnya..
tp setelah dix-ray oleh pihak HKL
tiada sebarang masalah dalaman di bahagian kepala....
alhamdulillah...
cuma beliau mcm trauma n terkejut gitu la.....


dan pagi ahad tu saya dan adik saya melawat beliau di HKL...
jumpa la ngan kak yah....my oldest kezen belah arwah mak saya...
beliau datang dr kg saya la....trg nu....


then kebetulan hari tu Syukur dah boleh discaj....
dan sekarang beliau dah berada di kg....
moga beliau cepat sembuh...
n nanti boleh sambung belajar as ussual....:)

sebagai info tambahan
kadar kemalangan di malaysia agak menggerunkan...
hakikat yang harus kita terima
MALAYSIA MENCATATKAN PURATA 17 KEMATIAN SETIAP HARI AKIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA
sama2 la kita menjadi pengguna jalan raya yang berhemah...
define
analyse
decide
act
posted by Mama Hakim @ 2:44 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home