" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, November 14, 2008

Sat je rasa

huhuhu...
sat jer rasa masa berlalu ari ni....
tup...tupp.tgk jam dah kol 12 tgh....
huhuuh..ari jumaat lately ni mama jadi makin busy...
mcm hal nak setel....
kol 3 ptg kang ada miting ngan next apprentice kompeni mama ni lak...
anak tokey besau....

apa nak citer erkkk...hihhi...
mcm no idea nak dishare dlm blog ni.....
jom la citer pesal hakim....
hakim semalam ada cough n flu....
huhuuh..cian dia.....
n malam td pong papa tak de kat umah..
terus bergegas ke kl sejurus jer sampai rumah..
so kami duk 2 beranak jer mlm td....
yg sedih..sian hakim....if jer grill kat luo rumah tu bunyi....
berlari2 dia ke pintu....papa..papa....katanya..
dia ingat papa dia blk la tuh....
suh bukak pintu.....huh..mama tak mo bukak.dia jerit...paaaaaaaaaaa.....
terpaksala bukak...bukak tadak pong papa...
sian dia....
2 3 kali la jadi mcm tu...mlm td.....
then...mlm td dia bangun tgh tdo...around kol 12 dah kut..
time tu papa dah blk n papa dah tdo dah...
dia bangun jer dr playpennya....
terus ckp...pa...pa.....
rapat sungguh hakim ngan papa dia....
ngan mama tak la mcm tu mama rasa....
sampaikan mama perasan....
mama selalu buat soklan tanya hakim...
cthnya: "saper beli shoes hakim ni?
papa ke mama??"
cepat je dia jawab "pa"
hihiih..mama ekceli sengaja taruh nama mama kat bakang ayat tuh...
sebab budak kecik biasa sebut ayat yang belakang tu kan...hihiih
tak jadi jugak trick mama tuh...cian mama dik...:)
hihiih..wateva la....yg penting mama n papa sayang sangat kat hakim...
be a good son n great son.....:)

every morning hakim kena puff mcm ni...
tp pagi td since hakim ada cough....kena tambah lagi satu puff..instead of one puff..
dulu susah gak nak puff ni....nangis jer...tak biasa kut..
skang dah biasa...alah bisa tegal biasa...yer ker perumpamaan ni....:)
dah besar pong yer dianya...dah reti sket...
sambil puff sama2 ngan papa counting 1, 2, 3 sampai 10....
posted by Mama Hakim @ 12:07 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home